Studenter för sorteringsjobb i Märsta 05.00-08.30 vardagar

Studenter för sorteringsjobb i Märsta 05.00-08.30 vardagar

Vill du ha ett extrajobb utöver din andra huvudsakliga sysselsättning och är morgonpigg? Gillar du även att jobba i högt tempo och i team? Då har vi tjäsnten för dig!

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Du kommer få arbeta i sorteringscentralen och hjälpa kurirerna med sorteringen av godset från band till vagn. Det gäller att du trivs med att arbeta med kroppen och i ett högt tempo.

Arbetstiderna är 05:00-08:30 måndag - fredag och start omgående

Erfarenhet
Ej krav på erfarenhet men du behöver ha en annan huvudsakligt sysselsättning, studera eller ha ett annat jobb på minst 50%.

Personliga kvalifikationer
Allert och frammåt, vi ser gärna att du tar egna initiativ och gillar att arbeta fysiskt.

Lön och anställningsvillkor
Efter kollektivavtal

Ansökan
Vi letar personal omgående så välkommen med din ansökan idag!

Startdatum
Omgående
Mer info
Kontaktperson Maria Wansölin
Telefon 0733898810
Område Sigtuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.