Morgonpigg student för sorteringsjobb mån-fre 05:00-08:30

Morgonpigg student för sorteringsjobb mån-fre 05:00-08:30

Är du en morgonpigg student som vill arbeta i högt tempo och i team? Då har vi tjänsten för dig!

Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Du kommer få arbeta i sorteringscentralen och hjälpa kurirerna med sorteringen av godset från band till vagn. Då tunga lyft kan förekomma bör du vara i god fysisk form och inte rädd för att ta i om det behövs.

Arbetstiderna är 05:00-08:30 måndag - fredag och start omgående

Utbildning
Ej krav på utbildning

Erfarenhet
Ingen tidigare erfarenhet krävs

Personliga kvalifikationer
vi söker dig som är morgonpigg, har en positiv inställning och arbetar gärna i team mot gemensamma mål. Det gäller även att du trivs med att arbeta med kroppen och i ett högt tempo.

Lön och anställningsvillkor
Enligt kollektivavtal
En annan huvudsakligt sysselsättning, studera eller ha ett annat jobb på minst 50% är ett krav.

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer görs löpande.

Startdatum
Omgående
Mer info
Kontaktperson Maria Wansölin
Telefon 0733898810
Område Sigtuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.