Chaufför med C-körkort till världsledande företag i Arlanda

Chaufför med C-körkort till världsledande företag i Arlanda

Vår kund, en ledande internationell aktör inom logistikbranschen, söker chaufförer med C och CE-kort för arbete i storstockholm.

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Som chaufför / Lastbilschaufför representerar du vår kund vid varje extern kontakt, det är ditt ansvar att rätt gods kommer till rätt part i rätt tid. Du hämtar och lämnar gods såväl som mindre paket och dokument. Tempot kan stundvis vara högt. Tunga lyft förekommer, så är det viktigt att du har god fysik. Du ska gilla att ha kundkontakt, då det är en stor del av din arbetsdag.

Utbildning
Krav: avslutad gymnasieutbildning. Körkort i 2 år + C-körkort ,YKB , digitalt färdskrivarkort

Personliga kvalifikationer
En stor del av din arbetsdag handlar om kundkontakt. Som person måste du ha en genuin känsla för servie och klara av att leverera på topp även under press. Du tummar aldrig på säkerhet i trafiken.

Lön och anställningsvillkor
Heltid, måndag - fredag. Lön och anställningsvillkor enligt kollektivavtal

Ansökan
Ansökan sker endast via Palm & Partners hemsida. Urval och intervjuer görs löpande, välkommen att skicka in din ansökan redan idag.

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
Tillsvidare
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 26 apr 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.