Teknikintresserad och vill arbeta inom mobiltelefoni?

Teknikintresserad och vill arbeta inom mobiltelefoni?

Vi söker nu servicetekniker till vår kund i Rosersberg utanför Stockholm! Arbetsuppgifterna innebär att felsöka och reparera exempelvis mobiltelefoner och annan mindre elektronik, samt möjligtvis vissa administrationsuppgifter. Vi tror att du har ett stort intresse för teknik, har god datorvana och är nogrann i ditt arbete.

Du kommer att bli anställd av Palm & Partners och arbeta ute hos vår kund. Tjänsten är på heltid och uppdraget är löpande, där arbetstiderna är förlagda dagtid kl 8-17. Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Palm & Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Som servicetekniker har du en viktig funktion genom arbetet i vår kunds kärnverksamhet - felsökning och reparation. Du kommer att ingå i ett av flera specialiserade team, uppdelade utifrån märke. Vilket team du blir en del av klargörs längre fram i processen. I ditt arbete kommer du att komma i kontakt med en stor bredd av problem och ha både skrivna instruktioner och en kunnig och stöttande arbetsledare som hjälp i ditt arbete.

Utbildning
Tekniskt inriktad utbildning ses som meriterande.

Erfarenhet
Vi söker dig som framför allt har ett tekniskt intresse, och vill lära dig mer inom elektronik! Du är noggrann och har inga problem att arbetet stundtals kan vara ganska pilligt. Det är meriterande om du suittit med felsökning av hård- och/eller mjukvara innan, det behöver inte ha varit i en kvalificerad tjänst utan tekniken kan lika väl vara genom ett fritidsintresse.

Personliga kvalifikationer
Som person söker vid dig som är öppen, lyhörd och har en logisk förmåga. Du kan följa instruktioner och lär dig snabbt. Du tycker om nära samarbete med kollegor, samtidigt som du kan arbeta fokuserat och noggrant på egen hand.

Lön och anställningsvillkor
Lön och anställningsvillkor enligt kollektivavtal.

Ansökan
Skicka in din ansökan så snart som möjligt, då urval sker löpande.

Startdatum
Snarast
Mer info
Kontaktperson Sofia Branzell Warg
Telefon 0708468851
Område Sigtuna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 okt (9 dagar kvar)