Exportsäljare

Exportsäljare

Som Exportsäljare på Nelco utvecklar du, i samarbete med Försäljningschef, ett nätverk av väl etablerade internationella kunder samtidigt som du identifierar möjligheter till nya. I rollen har du ett nära samarbete över avdelningsgränserna och tar ett totalansvar för att våra kunder får den leverans av kvalitet som de förväntar sig. Dina kunder, som både kan vara industrier eller återförsäljare, finns främst i Europa och besöks med mål att stärka affären och Nelcos närvaro.

Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning B2B, mycket driv och energi. Du är en duktig och van relationsbyggare som dessutom älskar att tävla. Du är självgående, har ett brinnande säljintresse och kan visa att du nått verklig framgång i dina tidigare försäljningsarbeten. Du ska uppskatta frihet och eget ansvar förenat med höga krav. Eltekniskt kunnande eller branscherfarenhet är meriterande med absolut inte avgörande.

Vi erbjuder
 • Fast lön + Bonus.
 • En rolig och fartfylld arbetsplats i ett entreprenörsbolag där alla tar sitt ansvar.
 • Chans att påverka sitt arbete på en strategisk nivå och sätta kurs för den fortsatta utvecklingen av försäljningen
 • Generös tjänstebilspolicy
 • Goda interna utvecklingsmöjligheter

Vi tror att du
 • Är en utåtriktad och social person – gärna med en bakgrund inom idrott
 • Är kunnig eller intresserad av el & elkomponenter
 • Har viljan att lyckas
 • Ser positivt på hårt arbete
 • Är seriös och sätter kunden i fokus
 • Har ett strukturerat och engagerat arbetssätt

Vi är ett familjeägt företag med helt nya lokaler med 2 min till Arlanda flygplats. Ambitionen är att lyfta verksamheten emot nya höjder och rekryterar därför nya kollegor som vill vara med på resan. Rätt person kommer alltså till ett spännande företag som utvecklas och vill framåt. Rätt medarbetare har goda chanser att gå vidare och växa i vår organisation!

Så sök nu!
Skicka din ansökan, komplett med CV och personligt brev, till hr@nelco.se alternativt via knappen "Ansök nu".

Intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så snart rätt person ansökt.
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.nelco.se/
Sista ansökningsdag 4 sept 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nelco är sen flera decennieren av Nordens ledande leverantörer av elkomponenter till el- & elektronikgrossister, större industrier samt fordonseftermarknadsgrossister.

Nelcos affärsmodell bygger på att tillverka, importera, lagerhålla och distribuera ett brett och konkurrenskraftigt produktprogram av kontakter, installationsmaterial, kabel samt verktyg för elektriska installationer. Nelco levererar idag till ca 30 länder och utvecklar löpande sina affärsnätverk på nationell såväl som internationell nivå.