Processmaskinist Arlanda

Processmaskinist Arlanda

Inom Divisionen Asfalt till Asfaltverket vid Arlanda söker nu förstärkning och ska anställa.

Rollen hos oss
I rollen som verksmaskinist ingår att hjälpa till med driften av asfaltsfabriken samt reparations- och underhållsarbete. Normal säsong för asfaltsproduktion är perioden april t.o.m. december, resterande tid ägnas åt underhåll. Under säsong förekommer varierande arbetstider.

Dina erfarenheter
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från tillverkande industri. För att klara av arbetet så måste du behärska svenska i tal och skrift.

Dina egenskaper
Som person är du serviceinriktad, ordningsam, plikttrogen, självständig och utåtriktad. Du förstår vikten av att skapa goda relationer både internt som externt. Du är flexibel och i viss mån stresstålig. Det är viktigt förr oss att du står bakom våra värderingar Ärlighet, Tillit och Respekt.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan komma att tillämpas. Placering i Arlanda på NCC asfaltverk. B-körkort krävs för anställning och tillgång till egen bil är en fördel.

Våra lägsta krav på sökande
B-körkort
Förarbevis på hjullastare

Meriterande
Mekanikkunskaper
Reparationskunskaper
Svetskunskaper
Heta arbeten
Säkra lyft
Förarbevis arbetsplattformar

Vi erbjuder
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Ansökan
Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Site Manager Mattias Enberg, tfn 0700-204279. Urval sker löpande. Sista ansökningsdag är 2020-02-15. Din ansökan och CV registrerar du nedan.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 15 feb 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.