Kreativ souschef rekryteras till konferensanläggningen Stora Brännbo i Sigtuna!

Kreativ souschef rekryteras till konferensanläggningen Stora Brännbo i Sigtuna!

Stora Brännbo är en av Sveriges främsta konferensanläggningar och ligger i vackra Sigtuna. Företagsgrupper såväl som privatpersoner lockas hit för att ta del av trevliga konferensupplevelser, vacker miljö, rogivande relax-och träningsavdelningar samt god, förstklassig mat! Nu är Stora Brännbos kök i behov av en ny souschef att ingå i kökets kunniga team av kockar - välkommen med din ansökan redan idag! Rekryteringsprocessen kommer att genomföras av Majola men du blir direktanställd av Stora Brännbo.

OM TJÄNSTEN SOM SOUSCHEF:

Som souschef i Stora Brännbos kök kommer du att arbeta i ett KRAV-märkt kök med ett team mycket skickliga kockar som brinner för sitt yrke. I samråd med köksmästaren motiverar du personalen, är delaktig i utveckling av menyn, samt är behjälplig i det administrativa arbetet som tillkommer. Stora Brännbo har höga ambitioner med sitt kök och levererar alltid en (minst) lika god gastronomisk upplevelse som de finaste krogarna i stan. Lyxiga skaldjursbufféer är ett återkommande inslag i Stora Brännbos matsal.

I rollen som souschef kommer du få utrymme för kreativitet och utforskning av egna idéer. Du har tillgång till de finaste råvarorna och de främsta leverantörerna. Köket genomsyras av miljömedvetenhet med fokus på närproducerat och ekologiskt. Detta är en tjänst där du får lika mycket som du ger och där du kan följa dina ambitioner. Nyfikenhet, innovation och trendmedvetenhet uppmuntras och du får vara med och utveckla konferensanläggningens kök framåt.

Arbetstiderna är förlagda till dag- och kvällstid, både vardagar och vissa helger. Under storhelger samt tre veckor sommartid håller Stora Brännbo i regel helt stängt. Tjänsten som souschef inleds med en provanställning på sex månader som därefter övergår i en tillsvidareanställning.

OM DIG SOM SÖKER:

Souschefen vi söker är givetvis en utmärkt kock med fantasi, entusiasm och intresse kring matkonsten, med goda ledaregenskaper och en stark vilja att utforma en varierad och innovativ meny!

Du ska ha ett genuint intresse för matlagning, brinna för att hålla hög kvalitet och alltid sträva efter att ge gästerna en upplevelse utöver det vanliga. Har du tidigare arbetat som souschef eller i en motsvarande roll är detta förstås meriterande, men inget krav. Du kan även vara en driven kock som vill vidare i sin karriär - Stora Brännbo lär mer än gärna upp dig! Det är ditt engagemang och inställning som avgör hur väl du axlar rollen som souschef.

Som person ser vi att du är öppensinnad, engagerad, bra på att arbeta i team samt på att bidra med egna idéer. I gengäld får du arbeta på en väl ansedd arbetsplats med proffsiga kollegor, förträfflig matlagning och stora möjligheter att utvecklas. Som anställd hos Stora Brännbo förses du även med friskvårdsbidrag, tillgång till anläggningens fräscha gym, samt rabatterade priser på yogapass i konferensanläggningens rogivande yogastudio.


Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal, Chef & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 maj 2019 (31 dagar kvar)