Tekniker/Bilmekaniker

Tekniker/Bilmekaniker

Tekniker

Märsta Bilriktning
är en fullserviceverkstad med bilplåt, billack och service/reservdelar. Vi är auktoriserade för VW, Audi, Skoda och Seat och VW transportbilar. Vi är stolta över att utgöra en komplett partner i allt som rör våra kunders bilägande. Vi är belägna i Arlandastad samt Upplands-Väsby.


Denna tjänst
gäller en Tekniker i Arlandastad


Har du några års erfarenhet som Tekniker. Vill ta nästa steg in i en familjär organisation? Då är du intressant för oss!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Du som söker har en 3-årig
fordonsteknisk utbildning, alternativt motsvarande eftergymnasial utbildning.
Du får gärna ha minst 2 års dokumenterad arbetslivserfarenhet av arbete som Tekniker.
Det är meriterande om du arbetat med våra märken.

Utöver ditt tekniska kunnande så ska du
vara van vid att själv söka information och ta till dig skriftliga instruktioner. Du bör känna dig bekväm i din roll som Tekniker och kunna utföra arbetet självständigt.DIN PROFIL

Som medarbetare hos oss är det viktigt att du är självgående med ett flexibelt arbetssätt. Du är en lagspelare och du vill bidra till en god stämning och gemenskap. För oss är kundnöjdhet och långsiktighet viktiga hörnstenar, varför vi lägger stor vikt vid ditt engagemang och din personlighet.

Vi förutsätter att du
har god datorvana och administrativ förmåga. Det är meriterande om du har erfarenhet av programmen som omfattas inom Volkswagen Group. Du behärskar svenska i både tal och skrift samt innehar B-körkort
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.marstabilriktning.se
Sista ansökningsdag 9 aug 2021 (57 dagar kvar)