Ekonomiassistent

Ekonomiassistent

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du har arbetat några år som ekonomiassistent eller liknande och har nu god förståelse för det ekonomiska flödet. Du tycker om att arbeta administrativt och gör det lika bra självständigt som i grupp, du trivs även med att ha många kontaktytor både internt och externt. Att både utveckla och utvecklas i din roll är viktigt för dig.

Som person är det viktigt att du är kommunikativ och tycker om att ge god service. Du är en prestigelös lagspelare som trivs i samarbetet med dina kollegor. Du är ordningsam och har ett strukturerat arbetssätt som även innebär att du är ansvarsfull och noggrann. Vidare är du positiv med ett eget driv och ett lösningsorienterat förhållningssätt

Sök snarast då vi arbetar med löpande urval.
  • Välstrukturerad.
  • Engagerad.
  • Minst ekonomiutbildning på gymnasienivå.
  • Prestigelös
  • Arbetat några år som ekonomiassistent eller liknande
Mer info
Kontaktperson Lars Arthursson
Telefon 0708565747
Område Sigtuna
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 apr (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lundquist & Lindroth lagerhåller ett brett sortiment av trävaror och byggmaterial, särskilt anpassat för yrkeskunders behov. I vår butik finner du de mest efterfrågade järnvaror, verktygen och förnödenheterna. Vi har gjort det enkelt att välja rätt, hela vårt sortiment är miljögranskat.

Vi ingår i Nordströms som har tio brädgårdar och levererar trävaror och byggmaterial till yrkeskunder och storförbrukare i Stockholm, Djursholm, Uppsala, Sigtuna, Södertälje, Nyköping, Norrköping och Linköping. Koncernen har 260 anställda och omsatte 2018 cirka 1500 mkr.