Lagermedarbetare till Beijer Arlandastad

Lagermedarbetare till Beijer Arlandastad

Beijer söker nu nya lagersäljare till vårt logistikcenter i Arlandastad! Är detta din nya utmaning?

Beijer Byggmaterial söker nu
pålitliga, ansvarstagande och tempofyllda medarbetare till vårt regionala lager i Arlandastad. I rollen kommer du över tid att få arbeta med allt från inleverans av gods till lastning av färdigpackade kollin för utleverans. Arbetet är förlagt till dagtid (06,00-15,00) måndag till fredag. Rollen är direkt underställd Arbetsledare.

Vem är du?
Vi söker dig som är trivs med varierande arbetsuppgifter, är noggrann samtidigt som du har ett bra grundtempo i kroppen, har god samarbetsförmåga och en vilja att göra ett föredömligt arbete för
Beijers kunder så att Beijer fortsätter vara den största leverantören av byggvaror över tid.
Tidigare erfarenheter av att lasta
kranbilar med byggmaterial är meriterande.

Vad erbjuder Beijer
Vi erbjuder en
roll i vårat Logistikcenter som nu fortsätter sin offensiva satsning för framtiden. Du erbjuds en viktig roll i en dynamisk arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter! Tjänsten är tillsvidareanställning med provanställning på 6 mån, placeringsort Arlandastad.
Arbetet är förlagt till dagtid
(06,00-15,00) måndag till fredag.

Har du frågor kring tjänst eller process är du välkommen att kontakta Lagerchef Johan Schrenckh, Johan.Schrenckh@lc.beijerbygg.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://starkgroup.dk/
Sista ansökningsdag 10 apr (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 68 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter nästan 6 miljarder SEK och har ca 1400 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i Stark Group som är den största återförsäljaren och distributören av byggmaterial i Norden. Sedan april 2018 ägs koncernen Stark Group av Lone Stars Funds som är ett av världens största riskkapitalbolag och är baserade i Texas.