Lagerarbetare till kund i Rosersberg!

Lagerarbetare till kund i Rosersberg!

Om tjänsten

Vill du vara en del av en arbetsplats där det finns stor utvecklingspotential och där du kommer arbeta med riktigt sköna kollegor? Är du en person som vill ha ett fysiskt arbete och trivs med att arbete i lagermiljö? Är du också en tävlingsinriktad person som gillar att arbeta mot uppsatta mål? Då kan detta vara något för dig. Just nu söker vi en driven lagerarbetare på heltid till vår kund i Rosersberg.

Arbetsdagarna hos vår kund kommer vara fartfyllda och varierande. Bland annat kommer du att ha ansvar för frakthanteringen och godslastning av vår kunds produkter. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av plockning av kunds produkter vilket är virke och byggmaterial. Lastning och Lossning av bilar kommer även förekomma i arbetet. Truckkörning hör även till det dagliga arbetsuppgifterna där du framförallt kommer att få köra motviktstruck (B1)

Arbetet är förlagt måndag-fredag 08-17 i vår kunds lokaler i Rosersberg. Du kommer till en början vara anställd av Logent och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig initialt i 6 månader, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Efter detta kommer det finnas möjlighet till anställning direkt hos kund.

Om kunden

Mer information ges vid en intervju.

Din profil

Vi ser att du som söker har ett par års erfarenhet av lagerarbete och truckkörning. För att lyckas i rollen som lagerarbetare hos vår kund tror vi att du är en tävlingsinriktad, initiativrik och noggrann person som drivs av att jobba på uppsatta mål. Vi tror också att du gillar och trivs att arbeta grupp då stora delar av arbetet innebär att arbeta tillsammans med dina kollegor. Vidare ser vi att du har god fysik då arbetet är fysiskt krävande med många tunga lyft. I och med att arbetet består av mycket dokumentation krävs det att du skriver och talar svenska obehindrat.

Krav för tjänsten
  • Truckkort A+B
  • Två års dokumenterad arbetslivserfarenhet av lagerarbete och truckkörning.
  • Talar och skriver svenska obehindrat.
  • Minst 2-3 års erfarenhet av lagerarbet. Meritarande om du arbetat på brädgård.
Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2017 omsatte Logent ca 1,3 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Om ansökan

Vill du ha ett riktigt roligt jobb med chans att utvecklas inom lager och logistik tillsammans med oss? Tveka inte att söka!
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Du ansöker om tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV och ett ansökningsbrev. Ansvarig rekryterare går igenom inkomna ansökningar och gör urval, är du en av dem som går vidare i processen kommer du att bli kontaktad för en första telefonintervju och avstämning kring erfarenheter relevanta för tjänsten. Går du sedan vidare i processen får du möjlighet att komma till Logent för att träffa ansvarig rekryterare på en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta konsultchef Filip Norman på Filip.Norman@logent.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 15 maj 2020 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management för logistikintensiva verksamheter. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2015 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Logent AB är auktoriserade genom Almega och AEO-certifierade samt certifierade enligt ISO9001 och ISO14001.