Erfaren truckförare till Beijer Logistikcenter, Arlandastad

Erfaren truckförare till Beijer Logistikcenter, Arlandastad

Om tjänsten

För Beijers räkning söker vi nu efter en erfaren truckförare som kan stärka upp verksamheten. Rollen innebär att du hanterar mycket långgods med hjälp av motvikt då kunden är verksam inom distributör av trä, skiv- och byggmaterial. Hantering, lastning och lossning sker därav med stor noggrannhet och precision. Andra sedvanliga arbetsuppgifter som plock, pack, städning och systemhantering förekommer också.
Tjänsten passar dig som har erfarenhet från byggbranschen och som trivs i en organisation där alla arbetar tillsammans för att göra det som är bäst för företaget och kunderna.

Arbetstider: 09.00-18.00
Omfattning: Heltid
Start: Omgående
Övrigt: Till början är tjänsten ett konsultuppdrag men med stor möjlighet till övertag

Om kunden

Mer information ges vid en intervju.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av motviktstruck och vi ser att du tidigare har jobbat med liknande arbetsuppgifter. Du har vana av långgods och är en riktigt säker truckförare. För att trivas i det sammansvetsade team som jobbar hos kunden idag är du engagerad, social och positivt inställd och skapar god stämning bland dina kollegor. Du kommer arbeta på företag där noggrannhet, snabbhet och säkerhetstänk är av yttersta vikt. Som person bör du därför vara engagerad, effektiv och noggrann. Vidare kan det förekomma tunga lyft vilket gör att det är viktigt att du har en bra grundfysik. Vi ser att du har körkort och bil då de kollektiva möjligheterna är begränsade.

Viktigt för tjänsten
  • Truckkort
  • Du är noggrann, serviceinriktad och ansvarsfull
  • Du är kvalité- och produktivitetsmedveten
  • Några års erfarenhet av truckkörning samt vana av motviktstruck
  • Du hanterar svenska i tal och skrift
Om Logent

Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK.

Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen!
Läs mer på www.logent.se

Om ansökan

Vill du ha ett riktigt roligt jobb med chans att utvecklas inom lager och logistik tillsammans med oss? Tveka inte att söka!

Vi behöver din ansökan med CV samt personligt brev där du beskriver varför just du är rätt person för tjänsten som Truckförare.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Linnéa Hodin på linnea.hodin@logent.se
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Logent
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

About Logent Logent is a comprehensive and independent logistics partner, with a Nordic base and with global networks. We have a wide range of services and create value for our customers through guaranteed cost and quality improvements. Our services include Logistics Services such as Warehouse Management, Transport Management and Customs, Port and Combined Terminals, Staffing Services and Consulting Services. This means that Logent has grown to a turnover of about SEK 1.5 billion from the start in 2006 and employs approximately 3,000 people. Om Logent Logent är en oberoende tjänsteleverantör inom logistik med ett heltäckande erbjudande inom Supply Chain Management. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Logistik, Bemanning, Hamn & Hub och Kompetens. Logent finns representerade på ett flertal orter i Sverige och Norge med ca 3000 anställda. Under 2019 omsatte Logent ca 1,5 miljarder SEK. Vi är måna om våra anställda och erbjuder alla medarbetare försäkringar och marknadsmässiga löner. För dig som vill prova på att arbeta i Norge eller kan tänka dig att arbeta vid någon av de andra orterna där Logent finns representerade i Sverige så har vi på Logent många roliga uppdrag att erbjuda, vi ser gärna att våra anställda utvecklas inom koncernen! Läs mer på www.logent.se