Verkstadsmekaniker till Rosersberg

Verkstadsmekaniker till Rosersberg

Linde Material Handling söker en verkstadsmekaniker till vår verkstad på regionkontoret i Rosersberg, Stockholm. Vi erbjuder dig ett självständigt, omväxlande arbete med täta kundkontakter och goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Dina arbetsuppgifter
Som mekaniker kommer du att arbeta med allt från förebyggande underhåll och felsökningar till installationer och säkerhetskontroller.

Dina huvudsakliga ansvarsområden:
  • Service- och reparationsarbeten på truckar i vår moderna verkstad i Rosersberg
  • Du kommer arbeta ihop med i dagsläget 3 verkstadsmekaniker/tekniker
Vem är du?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från service och reparation av fordon och/eller någon teknisk utbildning.

Som servicetekniker hos oss på Linde får du regelbunden utbildning på Lindes truckar.

Frågor om tjänsten besvaras av serviceledare Mikael Södergren 070-3280123 eller servicechef Mikael Manderbacka 070-8814202.

Vill du vara med på vår framgångsresa och jobba med truckar i världsklass? Varmt välkommen med din ansökan senast 31 januari 2018 till hr@linde-mh.se

Märk din ansökan med ”Rosersberg”.
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.linde-mh.se
Sista ansökningsdag 31 jan (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Linde Material Handling är en av världens ledande tillverkare av truckar. Sedan 2006 tillhör Linde KION Group, världens näst största tillverkare av truckar och en ledande leverantör av automationslösningar för intralogistik. Linde står för kvalitet genom hela kedjan för materialhantering. Vi utvecklar högklassiga intralogistiklösningar åt våra kunder. Det märks i allt från design och prestanda till innovativa lösningar som gör kundens verksamhet kostnadseffektiv och lönsam. Lösningarna innefattar el- och dieseltruckar, fleet management-system, automation, förarstöd, finansieringstjänster och utbildning. Truckarnas höga kvalitet stöds av en lika hög servicenivå. En rikstäckande serviceorganisation med över 270 välutbildade servicetekniker arbetar nära våra kunder - en garanti för hög tillgänglighet. Lindes trucksortiment är unikt. Det omfattar omkring 80 modellserier med upp till 20 varianter i varje serie och cirka 9 000 utrustningstillval. Med detta modulsystem tillverkar Linde truckar och truckflottor som anpassas exakt efter kundens krav för transport, lagring, plockning och stapling. Linde Material Handlings huvudkontor för Sverige ligger i Örebro. Vi har även regionkontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Örnsköldsvik. Linde Material Handling i Sverige har ca 450 medarbetare och en omsättning på ca. 1,5 miljarder kronor.