Utbildningsansvarig Rosersberg

Utbildningsansvarig Rosersberg

Om Lidl

Vi är en av de största aktörerna inom dagligvaruhandeln, ja den största i Europa faktiskt, vilket gör oss till en stabil och trygg arbetsgivare med geografisk spridning både i Sverige och i övriga världen. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Vi är utmanaren som genom smarta lösningar vill förändra branschen. Det är vi väldigt stolta över. Hos oss finns gott om utrymme om du vill växa och fortsätta utvecklas. För när vi växer så växer du. Det är egentligen bara du själv som sätter gränserna.

HR inom Lidl är högt prioriterat! Vi är ett glatt, engagerat och starkt sammansvetsat team som brinner för att erbjuda alla våra medarbetare en välfungerande och hälsosam arbetsplats, där de trivs, kan utvecklas och vill stanna kvar.

Din roll:

I rollen som utbildningsansvarig ansvarar du för att planera, koordinera och följa upp alla utbildningsinsatser inom regionen, dvs. för försäljning, lager och tjänstemän. I arbetsuppgifterna ingår att vara delaktig i långsiktig planering för att säkra framtidens kompetens, att uppdatera och utveckla utbildningsmaterial, monitorerna och rapportera gällande utbildningsstatus samt att säkerställa en hög kvalitetsstandard avseende introduktioner, utbildningar och vidareutveckling av befintliga medarbetare. Vid internationella och nationella Learning and development konceptgenomföranden är du operativt ansvarig för implementering i regionen. Du kommer i din arbetsvardag att ha ett nära samarbete med regionens ledningsgrupp och även med Learning and development avdelningen på huvudkontoret i Solna och utbildningsansvariga i andra regioner samt externa leverantörer.

Din profil:

Du är en entusiastisk, karismatisk och engagerad person som har en stark drivkraft att utveckla dig själv och ditt ansvarsområde. Du är bekväm med att presentera dina tankar och idéer och att framföra din åsikt. Du vågar ifrågasätta rutiner och processer samt har förmågan att ta en diskussion med kollegor oavsett hierarkisk nivå. Du tycker om att arbeta mot en vision och tar dig till målet genom att arbeta på ett strukturerat och metodiskt sätt. Du har studerat HR på lager eller inom en HR-inriktad tjänst.

Vad kan vi erbjuda dig?

Tjänsten är ett vikariat under perioden 2020-12-01 till och med 2022-04-30 på heltid. För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Du är placerad vid vårt regionkontor i Rosersberg.

Har vi väckt ditt intresse?

Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken "Ansök nu". Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 26 oktober. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb.rsb@lidl.se Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn 08-55 55 70 00.

Som ett kvalitativt led i våra rekryteringsprocesser kommer en bakgrundskontroll genomföras på slutkandidaten.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll HR & Personal, Utbildning & Personlig utveckling
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 26 okt 2020 (5 dagar kvar)