Materialplockare lager Rosersberg, heltid

Materialplockare lager Rosersberg, heltid

Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra dryga 200 butiker runt om i Sverige.

Vad blir dina arbetsuppgifter?

Som Materialplockare kommer du att vara en del av avdelningen Butiksutvecklings ombyggnadsteam. Du kommer att sköta plocket för butikernas beställningar av material. I arbetet ingår att plocka enligt försäljningsorganisationens beställningar, att sortera ankommande varor från butik samt från leverantörer. Att hantera varumottagning och sköta lagersaldon samt se till att beställda varor ställs på rätt spår. I arbetet ingår även att hålla rent och snyggt omkring dig, då vi är många som delar på samma yta.

Vilka erfarenheter söker vi?

Vi söker dig som har en avslutad gymnasieutbildning. Som person är du ansvarstagande och har en god initiativförmåga. Du är noggrann, strukturerad, har lätt för att arbeta i team och är inte rädd för att hugga i när det krävs. Vidare bör du inte heller vara höjdrädd då vi dagligen arbetar på höjder upp mot 8 meter.

Lagerarbete ställer höga krav på god fysik, vi tror därför att du är en person som uppskattar att röra på dig och som motiveras av att alltid slå dina egna rekord. Det är meriterande om du har truckkort, minst behörighet A. Om du har arbetat inom lager och logistik tidigare är det mycket meriterande.

Vad kan vi erbjuda dig?

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 40 timmar per vecka med start omgående på vårt centrallager i Rosersberg. Arbetstiderna är förlagda dagtid under måndag - fredag men arbete vissa kvällar kan förekomma. Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtalet "Lager och e-handelsavtalet".

Har vi väckt ditt intresse?

Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga CV samt personligt brev via länken "Ansök nu". Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast.

När du har skickat in din ansökan så får du ett mail som bekräftar att vi mottagit denna. I detta mail skickar vi även med en länk och ett lösenord som ger dig tillgång till ett kapacitetstest, som vi vill att du genomför som ett nästa steg i vår rekryteringsprocess. Testet tar ca 30 minuter att genomföra och tänk på att sitta ostört när du gör det. Observera att testlänken endast är giltig i sju dagar och att testet är obligatoriskt att utföra för att kunna gå vidare i rekryteringsprocessen.

Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta vår centrala rekryteringsfunktion på tfn 08-55 55 70 00.

OBS! Som ett kvalitativt led i våra rekryteringsprocesser kommer en bakgrundskontroll genomföras på slutkandidaten.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 juli 2021 (5 dagar kvar)