Projektledare Bygg

Projektledare Bygg

Vi söker dig som är en drivande och engagerad Projektledare med ett intresse av att leda och motivera i uppdragen. Du har flera års erfarenhet i byggbranschen och ser helheten i projekten.

Att starta upp och etablera arbetsplatsen har du lika stor kunskap i som att av leda jobben och sy ihop säcken med ekonomiska sammanställningar och faktureringsunderlag efter slutfört arbete.

Viktigt är även att du finns tillgänglig på plats och kan driva det dagliga arbetet.

Som projektledare hos oss kommer du att vara med i framtagandet av offerter, planera och projektera.

Leda kollegor och eventuellt UE tillhör det dagliga arbetet.

Du skall kunna upprätta projektdokument så som arbetsmiljöplaner, tidplan/betalplan, kontrollplan och även egenkontroller. I arbetsuppgifterna kräver det även att du har insikt i åtgång av material och är delaktig i arbetet och dess planering.

Vi tror att du som söker har erfarenhet av motsvarande befattning eller känner att det är dags att kliva in i positionen som projektledare.

Du kan driva flera byggprojekt samtidigt och har goda ledaregenskaper, har vana vid ekonomiskt ansvar samt ett högt kvalitetsmässigt och tekniskt kunnande. Du har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt

B-körkort och goda kunskaper i Officepaketet är ett krav och alla kurser och utbildningar du har är meriterande.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 nov 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LBF etablerades 1998 och bedriver idag både större och mindre byggentreprenader.

Våra uppdragsgivare är till största del kommuner, bostadsrättsföreningar, Stat, industrier samt kommersiella affärscenter och publika beställare som alla är bra kravställare på byggentreprenader.

Här är vi är ett glatt gäng med bra sammanhållning, stor branschkunskap och vi har korta beslutsvägar. Vi är måna om goda relationer med beställare och tror på att en bra dialog ger bättre resultat.