Vi ser dig som en drivande och engagerad Platschef med ett intresse av att leda och motivera i uppdragen. Du har flera års erfarenhet i byggbranschen och ser helheten i projekten.

Att starta upp och etablera arbetsplatsen har du lika stor kunskap i som att av driva jobben och sy igen säcken med ekonomiska sammanställningar och faktureringsunderlag efter slutfört arbete.

Viktigt är även att du finns tillgänglig på plats och kan driva det dagliga arbetet.

Som platschef hos oss kommer du att vara med i framtagandet av offerter, planera och projektera.

Leda kollegor och eventuellt UE tillhör det dagliga arbetet.

Du skall kunna upprätta projektdokument så som arbetsmiljöplaner, tidplan/betalplan, kontrollplan och även egenkontroller. I arbetsuppgifterna kräver det även att du har insikt i åtgång av material och är delaktig i arbetet och dess planering.

Vi vill att du som söker har erfarenhet av motsvarande befattning sedan några år och du kan driva flera byggprojekt samtidigt. Du har goda ledaregenskaper, har vana vid ekonomiskt ansvar samt ett högt kvalitetsmässigt och tekniskt kunnande. Du har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer såväl internt som externt

Svenska språket obehindrat i tal och skrift, B-körkort och goda kunskaper i Officepaketet är krav och alla relevanta kurser och utbildningar i övrigt du har är meriterande.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag
Mer info
Telefon 0859113010
Område Sigtuna
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lbf.se
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LBF etablerades 1998 och bedriver idag både större och mindre byggentreprenader.

Våra uppdragsgivare är till största del kommuner, bostadsrättsföreningar, Stat, industrier samt kommersiella affärscenter och publika beställare som alla är bra kravställare på byggentreprenader.

Här är vi är ett glatt gäng med bra sammanhållning, stor branschkunskap och vi har korta beslutsvägar. Vi är måna om goda relationer med beställare och tror på att en bra dialog ger bättre resultat.