Erfaren snickare

Erfaren snickare

LBF ser ljust på framtiden och därför behöver vi bli fler!

Vi söker snickare som har minst 5 års byggerfarenhet, för våra kommande projekt i norra Stockholm och Uppsalaregionen med omnejd.

Du har en bred erfarenhet som snickare och känner dig trygg i att ta dig an nya uppgifter dagligen. Du har god fysik och trivs med att arbeta utomhus som inomhus. Du gillar att arbeta i grupp, men också självständigt och kan planera eget arbete.

Vi vill att du är en problemlösare, är flexibel och har lätt för att samarbeta.

Krav: Yrkesbevis, Körkort B, svenska i tal och skrift då flera av våra beställare kräver så, läsa ritningar och att du kan visa upp goda referenser från dina tidigare erfarenheter i byggbranschen.

Vi har kollektivavtal och tillämpar marknadsmässiga löner.

Jobbet kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://lbf.se
Sista ansökningsdag 15 juli 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 1998 har vi utfört byggprojekt till nöjda kunder. Vi utför våra uppdrag med största professionalism och vår slutprodukt skall helst överträffa våra beställares förväntningar.

Våra uppdragsgivare är till största del kommuner, bostadsrättsföreningar, staten, industrier samt kommersiella affärscenter och publika beställare som alla är bra kravställare på byggentreprenader.

Här är vi är ett glatt gäng med bra sammanhållning, stor branschkunskap och vi har korta beslutsvägar. Vi är måna om goda relationer med beställare och tror på att en bra dialog ger bättre resultat.