Vi söker en förvaltningsekonom till kund i Norrort

Vi söker en förvaltningsekonom till kund i Norrort

Vi söker en förvaltningsekonom till kund i Norrort

Om tjänsten

I din roll som förvaltningsekonom ansvarar du för redovisning, budget och uppföljning av verksamheterna inom förvaltningen. Du kommer att stötta och handleda rektorer och övriga chefer i förvaltningen gällande ekonomifrågor. Du samarbetar med verksamhetschefer för att tillsammans ge bästa stöd kring budget och uppföljning till verksamheterna.
I arbetet ingår internkontroll både inom egen förvaltning och gentemot andra förvaltningar.

Om dig

Vi tror att du har en ekonomutbildning eller motsvarande högskoleutbildning.
Vidare är du van att att hantera bokföring, bokslut med månadsperiodiseringar och balansavstämningar samt andra vanligt förekommande uppgifter på en ekonomiavdelning. Du har ca 5 års erfarenhet av ekonomiarbete på ekonomifunktion och har du erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom kommunal verksamhet är det meriterande, erfarenhet från skolorganisation är mycket meriterande. Med din positiva inställning och ditt engagemang bidrar du till ett gott arbetsklimatet och ditt arbete genomsyras av professionalism.

Om anställningen

Uppdraget startar 1/2 2020 och pågår till den 31/5 2020 .

Visstid/heltid/Norrort

Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 10 feb 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.