DHL Global Forwarding i Märsta söker en AFR Speditör!

DHL Global Forwarding i Märsta söker en AFR Speditör!

Är du serviceinriktad och har tidigare erfarenhet av ett administrativt arbete? Vi söker nu en speditör till DHL i Märsta med star omgående fram till oktober 2020!

Om tjänsten
Som speditör ska du ur kavlitetsynpunkt och med kunden i fokus se till att sändningar levereras till kund enligt överenskommelse i rätt tid, till rätt pris och komplett oskadat skick. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av:
 • Ta emot bokningsuppdrag och bekräfta dessa till kund
 • Boka sändningar på lämplig flight enligt gällande trafikprogram
 • Boka transporter för upphämtning eller leverans med avtalade transportörer
 • Registrerar sädningar i företagets affärsysytem enligt gällande arbetsrutin för att uppnå uppsatta kvalitetsmål
 • Avisera till mottagande agens alternativt mottagaren enligt gällande kundinstruktion
 • Handlägga eventuella avvikelser samt dokumentera dem
 • Handlägga reklamationsärenden (preliminära reklamationer)
 • Utföra tullklarering
 • Aktivt dela i förbättringsarbeten och arbeta för att uppsatta mål enligt affärsplanen uppnås
OM DIG
Vi söker dig som är en effektiv administratör med intresse för logistik och gärna kunskap om DGF's produkter. Du har en gymnasiutbildning och har goda kunskaper inom MS office samt har goska kunskaperi svenska och engelska i både tal och skrift. Du har förmågan att identifiera och möta kundens behov på ett positivt och professionellt sätt. Vidare är du en umtärkt kommunikatör som har stor känsla för service. Du är noggran och kvalitetsmedveten i ditt arbetsätt och har lätt för att samarbeta över olika funktionsgränser. Vi ser det som mycket meriterande om du har en högeskolexamen inom relevant område och om du har tidigare av att arbeta som speditör.

Om anställningen
 • Placeringsort: Märsta
 • Tjänstgöringsgrad: Heltid,
 • Tillträde: omgående eller enligt överenskommelse fram till augusti 2020
 • Anställningsform: Visstid, som konsult blir du anställd av Lernia och uthyrd till kund
Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Om lernia
Lernia är ett av Sveriges största bemanningsföretag och 2018 förmedlade vi 11 400 bemanningskonsulter. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal. Välkommen till Lernia - vi är problemlösaren på arbetsmarknaden! Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.