HR & KMA-ansvarig till LBF Bygg & Installationer

HR & KMA-ansvarig till LBF Bygg & Installationer

LBF Bygg bedriver sedan snart 25 år tillbaka alla typer av byggentreprenader. Våra uppdragsgivare är till största del kommuner, bostadsrättsföreningar, stat, industrier samt kommersiella affärscenter och publika beställare. Vi finns i Arlandastad, Stockholm.

Vi behöver nu förstärkning av vårt team med engagerade och kunniga medarbetare och söker därför HR och KMA-ansvarig.

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten som HR och KMA-ansvarig innebär att du får arbeta brett med strategiska, operativa och administrativa HR-frågor. Du ansvarar för hela processen gällande on- och offboarding av medarbetare, vilket omfattar bland annat rekrytering, introduktion, uppsägning etc. Andra arbetsområden som du kommer hantera och utveckla vidare är kompetensförsörjning, medarbetarsamtal, lönerevision, avtalsfrågor, förhandlingar, medarbetarskapsutveckling etc. Du hanterar även administrativa frågor som exempelvis uppdatering av personalhandbok, arbetsbeskrivningar mm.

Du hanterar och utvecklar också arbetet inom arbetsmiljö, kvalitet och miljö, har kontakt med kunder och beställare, upprättar självständigt projektsanpassade arbetsmiljö-, kvalitet- och miljöplaner. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma vid behov, t ex vara behjälplig vid anbudslämning, viss projektledning, hantering av felanmälan och garantiärenden mm.

Din profil

Vi ser gärna att du har relevant utbildning och/eller motsvarande arbetserfarenhet inom HR, personal, organisationsutveckling, arbetsrelationer samt även KMA inom byggbranschen. För LBF är dina personliga egenskaper och engagemang för arbetet det absolut viktigaste. Du är ständigt uppdaterad inom området och trivs med att arbeta utifrån ett helhetsperspektiv. Som person är du ansvarstagande, strukturerad och analytisk. För att lyckas i rollen har du vana av att driva och utveckla HR-processer kopplade till organisationens övergripande mål. Vidare besitter du en god pedagogisk och kommunikativ förmåga för att både kunna hantera tuffa samtal samt presentera företaget i olika forum. Det är av stor vikt att du är lyhörd för andras behov och är bra på att skapa relationer. Du har ett coachande förhållningssätt och trivs med stora kontaktytor. B-körkort är ett krav.
Mer info
Email Mejla LBF Leverans Bygg Fastighet Stockholm AB
Område Sigtuna
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.lbf.se
Sista ansökningsdag 14 nov 2022 (41 dagar kvar)