Senior redovisningsekonom i norrort

Senior redovisningsekonom i norrort

Om rollen

I rollen som redovisningsekonom ansvarar du för den löpande redovisningen och är bokslutsjälvständig. Vi söker dig som har några års erfarenhet från redovisningsarbete där du kan se helheten i redovisning. Rollen innefattar även:
  • Månads, kvartals- och årsbokslut
  • Kontoavstämningar
  • Inrapportering av utfall i koncernsystem
  • Inkomstdeklarationer
  • Momsredovisning, F-skatt och skattedeklarationer
När du blir en av oss

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. En viktig USP med oss är att vi konsultchefer själva är utbildade ekonomer och jobbat i linjen i flertalet år så vi vet de utmaningar och fantastiska möjligheter ni står inför. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals - rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Låter det intressant?

Du är bara några få klick ifrån att bli en del av vårt nätverk för just dessa roller. Notera att det endast är ditt CV som behövs för denna process och inget personligt brev. Du får såklart gärna kontakta oss direkt om du har några frågor, kontakta Talent Acquisition Specialist Jenna Hemberg på jenna.hemberg@wise.se. Vi svarar dig så snart vi är tillbaka från vår sommarledighet. Vi hörs!

Hälsningar

Team EQonomy på Wise Professionals
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av EQonomy
Sista ansökningsdag 6 sept 2019 (14 dagar kvar)