Operativ Inköpare till industriföretag

Operativ Inköpare till industriföretag

ValueOne är specialister inom supply chain management, inköp och logistik. Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning av inköp- och logistikkonsulter, rekrytering av inköpare och logistiker samt utveckling av företags supply chain verksamheter vad avser strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi rekryterar nu en operativ inköpare som vill utvecklas och ta nästa steg i sin karriär. Vår kund är ett växande globalt spetsföretag som tillverkar avancerad utrustning för transport med huvudkontor i Stockholm.

Ansvar
Som operativ inköpare ansvarar du för beställningar och leveranser enligt planeringsförslag. Det ingår även prognoshantering mot underleverantörer samt se till att fakturor kan betalas.

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
  • Framtagning och distribution av prognoser
  • Orderläggning av inköpsorder utifrån behovsanalyser
  • Säkerställa och bekräfta order från leverantörer
  • Klassa material utifrån; current, slow, excess och obsolete
  • Granska och uppdatera parametrar i NAV för att optimera och säkra försörjningskedjan
  • Arbeta med materialplanering/ behovsberäkning (MRP)
  • Administrativ registervård av parameterdata i ERP
  • Granska, hantera och följa upp ändringsförslag samt annullering av lagda order
  • Delta i leverantörsförbättringsprogram för leverantörer
Din Profil
Du som söker har minst en eftergymnasial utbildning med inriktning inköp och logistik samt några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har god datorvana med grundläggande kunskaper i Microsoft Office. Det är meriterande om du har arbetat i NAV eller SAP och har erfarenheter av produktion samt effektiva materialflöden. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav.

Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper och ser därför att du är driven, engagerad och gillar att jobba i ett högt tempo. Du är stresstålig och kan hantera många arbetsuppgifter samtidigt. Vidare är du en lagspelare som gillar att samarbeta med olika delar av organisationen samt externa kontakter. För att lyckas i rollen behöver du vara proaktiv och målfokuserad samt ha ett intresse för att utveckla nya arbetsmetoder och processer.

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida på: https://valueone.se/aktuella-jobb/. Sista ansökningsdag är den 27 september 2018. Vi hanterar ansökningar löpande varför tillsättning kan komma att ske tidigare.

För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Olof Widmark, 070-786 80 99

Sökord: upphandling inköp logistik strategisk taktisk operativ inköpare upphandlare logistiker procurement sourcing purchasing supply chain logistics commodity category strategic tactic operational buyer purchaser manager planner demand fmcg
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av VALUEONE AB
Sista ansökningsdag 27 sept (7 dagar kvar)