Serveringspersonal

Serveringspersonal

Vi på Sigtunastiftelsen söker just nu serveringspersonal. Är du vår nya kollega?

Vi söker dig som har ett självklart gästfokus och lägger stor vikt vid bra service och ett gott värdskap. Vi vill att du har en dokumenterad erfarenhet av serveringsarbete, både a la carte, konferens och festvåningsverksamhet. Goda dryckeskunskaper är även meriterande. Vi har höga ambitioner i hela vår verksamhet och söker dig som vill vara med och bidra med dina kunskaper och erfarenheter.

Vi erbjuder en unik arbetsplats i en spännande miljö som är under ständig utveckling. I vår restaurang, som rymmer 140 sittplatser, och i vår festvåning, som kan ta emot upp till 160 middagsgäster, skapar vi möten av vitt skilda slag – både till storlek och karaktär.

Arbetstiden är varierar mellan tidiga morgnar med frukost och lite senare kvällar. Sigtunastiftelsen är öppet veckans alla dagar och vissa helger anordnas olika typer av festarrangemang. Vi tillämpar HRF-avtalet.

Vi påbörjar rekryteringsprocessen omgående och tar emot ansökningar löpande. Tillträde efter överenskommelse.

På grund av stundande sommar- och semestertider är ansökningstiden lång, vi påbörjar dock rekryteringsprocessen omgående så sök tjänsten redan nu, men senast den 19 augusti 2019.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Niclas Lindfors på niclas.lindfors@sigtunastiftelsen.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se och undanber oss telefonsamtal och erbjudanden från andra annonserings- eller rekryteringsföretag.

Krav
  • Dokumenterad erfarenhet av serveringsarbete
  • Förmåga till bra service och gott värdskap
Meriterande
  • Goda dryckeskunskaper
  • Utbildning inom restaurang, service, hygien, alkoholhantering
  • Kassahantering
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 aug 2019 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sigtunastiftelsen är en unik plats som bedrivit verksamhet sedan 1917. Här ryms hotell- och konferensverksamhet, kulturprogram och forskningsprojekt under ett och samma tak. Med 62 hotellrum, 20 konferensrum, en restaurang med 140 sittplatser och en festvåning med plats för upp till 160 middagsgäster skapar vi möten av vitt skilda slag – både till storlek och karaktär. Hit kommer både konferensgäster, privatgäster, bröllopsgäster, retreatgäster, affärsgäster, författare och forskare.