Dansktalande customer service-medarbetare

Dansktalande customer service-medarbetare

Trivs du som bäst när du får ge bästa möjliga service till kunder? Vill du arbeta i en internationell miljö där ingen dag är den andra helt lik? Schaeffler Sverige söker en dansktalande customer service-medarbetare!

Arbetsuppgifter
Inom avdelningen customer service i Arlandastad arbetar femton personer som ger service till våra kunder i de nordiska länderna. Alla dina kollegor talar svenska men många talar även norska, danska eller finska. Du kommer att arbeta mot den danska marknaden, vilket betyder dagliga kontakter med både danska kunder och utesäljare. Du tar emot inkommande ordrar både per mail och via ordersystemet SAP, du ger enklare rådgivning kring produkterna, du registrerar, leveransbevakar och problemlöser. Du kommer även att ha daglig kontakt med vår SCM-organisation i Europa där kommunikationsspråket är engelska.

Din bakgrund och kompetens
Vi vänder oss till dig som har minst ett par års erfarenhet av liknande arbete inom kundservice. Du har en avslutad gymnasieutbildning och är van att snabbt sätta dig in i olika typer av systemstöd. Vi ser att du har erfarenhet av något CRM- och/eller affärssystem, har du även kunskaper i SAP SD-modul är det mycket meriterande. Du talar och skriver danska på modersmålsnivå och din talade och skrivna svenska och engelska är mycket god.

Vårt erbjudande
Schaeffler Sverige AB är det lilla företaget med det stora företagets muskler. Samtidigt som vi ingår i en större koncern är vi en platt och personlig organisation med korta beslutsvägar och öppet klimat. Vi har ett enormt produktutbud och ligger i framkant gällande teknisk innovation och som medarbetare hos oss får du en internutbildning i våra produkter. Vi har kollektivavtal och erbjuder bland annat friskvård, företagshälsovård och tjänstepension.

Annat viktigt att veta
Tjänsten är heltid med arbetstid 37,5 timmar per vecka. Vår kundservice är öppen 8-17 vintertid och 8-16 sommartid. Vi tillämpar flextid. Din arbetsplats är på Charles gata i Arlandastad.

Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult på Jobbet.se Matilda Festin, 0704-451339.

Vi bearbetar inkommande ansökningar löpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 8 november 2020.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 nov 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Schaefflerkoncernen är en ledande global integrerad underleverantör till fordonstillverkare och övrig industri. Företaget representerar högsta kvalitet, enastående teknik och utpräglad innovationsförmåga. Schaefflerkoncernen ger ett avgörande bidrag till "mobility for tomorrow" med högprecisa komponenter och system i motor, växellåda och chassilösningar, samt rullnings- och glidlagerlösningar för mängder av industriella tillämpningar. Schaeffler Sverige AB är det svenska försäljningsbolaget i Schaefflergruppen och huvudkontoret finns i Arlandastad norr om Stockholm. Schaeffler Sverige AB sysselsätter f.n. 36 personer varav 32 i Arlandastad.