Bolagsekonom / redovisningsekonom till Jetpak Group Arlanda

Bolagsekonom / redovisningsekonom till Jetpak Group Arlanda

Vill du arbeta som Bolagsekonom / redovisningsekonom i ett företag med stark tillväxt där du kommer få möjlighet att fortsätta utvecklas inom redovisning. Vi söker nu dig med ett antal års erfarenhet inom kvalificerad redovisning som vill ingå i vårt fantastiska team.

Jetpak kommer vid årsskiftet 2019/2020 att flytta till nya lokaler vid Arlanda.

Jetpak är det enkla och snabbaste alternativet för prioriterade leveranser dörr-till- dörr. Jetpakgruppen erbjuder primärt den nordiska marknaden tjänster inom express- och servicelogistik samt lokal budverksamhet. Med representation på mer än 140 orter, 700 budbilar och över 2500 flygkombinationer per dygn ger vi den nordiska marknaden den kanske mest heltäckande infrastrukturen. Vill du fortsätta utvecklas med oss? Jetpak Group är nu i behov av att rekrytera en Bolagsekonom / Senior redovisningsekonom till redovisningsgruppen som kommer att få möjlighet att arbeta brett inom redovisning. Som Bolagsekonom / Senior redovisningsekonom har du helhetsansvar för redovisning och rapportering för eget / egna bolag inom koncernen. Redovisningsgruppen består idag av 9 personer och du rapporterar direkt till Accounting Manager. I rollen ingår bland annat följande arbetsuppgifter:
  • Löpande bokföring och avstämning
  • Leverantörsreskontra
  • Ansvar för att upprätta månads- och årsbokslut samt deklarationer för ett antal bolag
  • Rapporteringsansvar för de norska bolagen
  • Årsredovisning
  • Diverse AdHoc-analyser
  • Rapportering av uppbörd och moms
  • Delaktig att ständigt se över och förbättra rutiner, system och processer inom den finansiella rapporteringen
  • Du kommer även delta i och ansvara för diverse projekt
  • Övrigt administrativt arbete som kan uppstå på en ekonomiavdelning
Din Profil

Vi söker dig som har en akademisk examen eller motsvarande och flerårig erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Har du erfarenhet av nordisk redovisning och erfarenhet från Agresso är det meriterande. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska samt excel. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är noggrann, ambitiös och strukturerad. Du trivs att arbeta i team samt van att axla ansvar och arbeta självständigt. Att hjälpa kollegorna och bidra till ett gott samarbete och god stämning faller sig naturligt för dig. Vidare är du proaktiv, flexibel och prestigelös. Du kan kommunicera och framföra dina åsikter på ett tydligt sätt och du uppskattar att driva verksamheten framåt.

Hur gör jag nu?

I denna rekrytering samarbetar Jetpak Group med Mpya Finance. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart du kan. Har du frågor eller funderingar gällande kring tjänsten eller rekryteringsprocessen kontakta Maria Brisheim på telefon på maria.brisheim@mpya.se

Läs mer om Jetpak på www.jetpak.se
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Mpya Finance AB
Sista ansökningsdag 20 nov 2019 (8 dagar kvar)