Orderadministratör till Rosersberg

Orderadministratör till Rosersberg

Industriverktyg IDG-Tools AB startade 1996 och har idag ca 160 anställda varav 70 i Sverige. Vi säljer verktyg och maskiner i Sverige, Norge och Finland. Mer information finns på www.industriverktyg.se

Dina arbetsuppgifter
Vi söker dig som är intresserad av ett varierande arbete med alla arbetsuppgifter som förekommer på en orderavdelning, såväl enkla som lite mer kvalificerade. Du kommer att arbeta med allt från orderregistrering, säljstöd, fakturering och kundsupport. Du kommer att ha ett nära samarbete med våra säljare och kunder.

Din bakgrund/Dina kunskaper
Du har en gymnasieutbildning eller har en yrkesutbildning och har några års erfarenhet av administrativt arbete. Du har god datavana, gärna med kunskaper i Visma Business men det är inget krav. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Dina personliga egenskaper
För att lyckas i din roll bör du kunna arbeta självständigt och strukturerat, vara noggrann och ha förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter. Du har god samarbetsförmåga, social kompetens och är serviceinriktad.

Vi erbjuder dig
Ett utvecklande arbete i ett företag som har höga ambitioner och planer på fortsatt expansion. Din arbetsplats är belägen i Rosersbergs industriområde, nära pendeltågstationen, där vi finns i moderna ändamålsenliga lokaler.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med arbetstid mellan 8:00 och 16.30. Flextid tillämpas.
Tillträdesdag enligt överenskommelse.

Eventuella frågor besvaras av Industriverktygs kontorschef Anna-Karin Almkvist tfn 08-505 25 312 eller vice VD Daniel Orevi 08-505 25 313
Ansökan e-postas till annakarin.almkvist@industrigrossisten.se senast den 31/1 2020.
Mer info
Kontaktperson Anna-Karin Almkvist
Telefon 08-505 25 312
Email Mejla Anna-Karin Almkvist
Område Sigtuna
Yrkesroll Administration, Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://industriverktyg.se
Sista ansökningsdag 8 mars 2020 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Industriverktyg IDG-Tools AB är störst i Skandinavien inom verktyg och maskiner direkt till slutanvändare. Med en omsättning på totalt 250 miljoner i fyra länder och 165 anställda, varav 100 säljare, är vi även ledande inom lager och logistik. Med efterfrågade produkter och ett starkt eget varumärke i framkant är Industriverktyg IDG-Tools en stabil och trygg partner för både anställda och kunder att långsiktigt förlita sig på.