Rental Agent - Green Motion, Arlandastad

Rental Agent - Green Motion, ArlandastadGreen Motion driver biluthyrning och bildelningstjänster i Sverige, Norge och Danmark. Green Motion är en kedja som finns i över 40 länder. Green Motion erbjuder innovativa mobilitetstjänster där konceptet Drive & Go just lanserats som en självbetjäningstjänst för biluthyrning. Green Motion Scandinavia tillhör Holmgrens Bil-koncernen och finns på 30 platser i Sverige. Green Motions vision är att vara en ledande aktör och samarbetspartner i den utveckling som nu sker inom personlig mobilitet.


Om jobbet


Som Rental Agent på Green Motion innebär ditt uppdrag att bistå med förstklassig kundservice och försäljning på vår biluthyrningsverksamhet i Stockholm och framförallt i Arlandastad. I din roll som Rental Agent så kommer du att arbeta med att hitta kreativa försäljningslösningar av Green Motions tjänster och produkter för att tillgodose kundens behov. Våra Rental Agents är resultatinriktade och har ett starkt lösningsfokus för att skapa en kundupplevelse i världsklass.

Tjänsten är på heltid och arbetet är förlagt på rullande veckoskift under dag- och kvällstid samt förekommer helgarbete.

Ansvarsområden
  • Skapa en optimal kundupplevelse genom att maximera både sälj- och servicemöjligheter vid varje enskild affär
  • Professionellt bemötande gentemot kunder och medarbetare
  • Hantera och bemöta klagomål med professionalism och kundfokus
  • Ansvara för att efterleva och förhålla sig till Green Motions miljökultur och dess gröna policy
  • Säkerställa att det dagliga arbetet samt uppföljningsarbetet leder till Green Motions försäljningsmål för uthyrningsservicen
  • Genomföra noggranna fysiska inspektioner av inkomna fordon samt säkerställa att alla skador registreras och presenteras för kunden
  • Snabbt bemästra våra system och processer för att säkerställa en snabb och smidig försäljningsprocess
Om dig

Du skapar på ett naturligt sätt goda relationer och har ett sinne för att skapa resultat utöver det vanliga. Som person är du lyhörd och nyfiken gentemot kundens och teamets behov. Erfarenhet av arbete inom service är starkt meriterande samt vill vi att du har dokumenterad erfarenhet av försäljning.

Du har förmågan att behålla fokus, lugn och ett gott humör under intensiva stunder samt är du bra på problemlösning som skapar mervärde för kunden.

Att utveckla och utmana dig själv är viktigt för dig likaså tar du ansvar för att söka och leverera feedback.

Att vara en god lagspelare då levererad kvalité är ett kollektivt ansvar vid varje station och självklart är du miljömedveten.

För tjänsten behöver du ha kompetens inom Office-programmen. Att du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska är ett krav samt behöver du ha B-körkort.

Ansökan


Din ansökan vill vi ha senast 2020-08-10
. För mer information om tjänsten kontakta Mattias Löfdahl, Operativ Chef Green Motion på telefon 036-348036. Vi arbetar löpande med urvalsprocessen, så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum.

Tjänsten är tillsvidare med start 6 mån provanställning.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Försäljning, Kundservice
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 sept 2020 (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

År 1960 startade Sonny Holmgren en firma för bilförsäljning i en liten lokal i Jönköping. Det började med begagnade bilar men ganska snart blev det även nybilsförsäljning och serviceverkstad. Sedan dess har bolaget vuxit över åren och är idag ett av Sveriges största bilhandelsföretag med drygt 650 anställda. Holmgrens Bil finns på orterna Jönköping. Nässjö, Skövde, Vetlanda, Värnamo, Växjö, Borås. Helsingborg, Kalmar, Karlskrona, Vimmerby, Västervik, Linköping, Norrköping, Nyköping och Örebro.