Säljare till Aviation & Security Stockholm-Arlanda

Säljare till Aviation & Security Stockholm-Arlanda

Vi söker en Säljare till Aviation & Security, Stockholm - Arlanda. Är du personen vi söker?
Eltel Aviation & Security söker dig som vill arbeta i en spännande värld inom luftfart och kritisk kommunikation. Som säljare ansvarar du för att företräda Eltel Aviation & Security och erbjuda våra tjänster. Välkommen till en arbetsplats som vill vara den bästa för dig som gillar teknik, kundrelationer och affärer och som dessutom triggas av att ta ett samhällsansvar.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att rapportera till vår sälj- och marknadschef men ha ett nära samarbete med den lokala organisationen i landet. De lokala teamen du kommer jobba tillsammans med svarar för installation, drift och underhållstjänster inom luftfart och kritisk kommunikation.

Du ansvarar för hela försäljningsprocessen och förväntas vara aktiv med både nya och befintliga kunder. Vid anbud och upphandlingar är det du som driver dessa processer och till din hjälp har du representanter från organisationen.

Ditt område är rikstäckande med kunder primärt inom offentlig verksamhet såsom myndigheter och statliga verk. Du kommer att ha ett nära samarbete med hela organisationen när det gäller planering och prioritering.

Eltel Aviation & Security blir en del av affärsverket LFV, genom ett helägd dotterbolag i LFV Holding AB, för mer information ser här: https://www.eltelnetworks.com/sv/svenska/nyheter/eltel-och-lfv-ingar-avsiktsforklaring

Vem är du:
Du är en engagerad säljare med drivkraften att lyckas. Du har dokumenterad erfarenhet att arbeta med offentlig sektor, men även erfarenhet från IT och Telekomsektorn är meriterande. Du har erfarenhet av komplex försäljning och har en god förmåga att skapa långsiktiga relationer med nya och befintliga kunder. Rollen innebär även administrativt arbete framför allt i samband med upphandlingar mm där du kommer att vara ansvarig för helheten.

Egenskaper som är viktiga för att trivas och lyckas i rollen är;
  • Starkt driv
  • Självständig
  • Förmåga att planera och strukturera sitt dagliga arbete
  • Ansvarstagande
  • Social och relationsskapande
  • Förtroendeingivande
  • Nyfiken
  • Teamplayer
Meriterande är om du har erfarenhet från liknande roller eller bransch.

Inget särskilt krav på utbildning annat än godkänt gymnasium.

B-körkort är ett krav.

Ansökan och frågor
Välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 7 juni, 2020. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via länken här i annonsen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd säkerhetskontroll och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta Christian Larsson, tfn: 072 - 537 81 87.
Mer info
Kontaktperson Christian Larsson
Telefon 072 - 537 81 87
Område Sigtuna
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.eltelnetworks.com/sv/svenska
Sista ansökningsdag 7 juni 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eltel arbetar med att planera, bygga, ansluta och underhålla el- och telenät. Det gör vi på uppdrag av våra kunder som i huvudsak är operatörer, nätägare och myndigheter samt statliga verk.

Vi på Eltel är stolta över att skapa värde för våra kunder och för samhället i stort – vi kombinerar kunskap och kompetens med en praktisk inställning till arbete. Som ledare av utvecklingen inom infranetindustrin söker vi efter engagerade människor som kan bli en del av vårt företag. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och som gillar att ta ett samhällsansvar.

Det finns mycket mer att berätta om vår verksamhet. Om du vill lära dig mer om vårt företag och hur det är att jobba hos oss, gå in på vår hemsida www.eltelnetworks.se och vår karriärsida https://jobb.eltelnetworks.se/