Lagerchef/Verkstadschef till Doka Sverige AB

Lagerchef/Verkstadschef till Doka Sverige AB

Tjänstebeskrivning

Har du en bakgrund som chef inom lager eller verkstad? Tycker du att gruppdynamik och kvalité är viktigt? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Vi söker nu en Verkstadschef för vårt lager i Rosersberg. Verksamheten omfattar logistik, produktion samt lager av kvalitativt högklassiga formsystem. I rollen som Verkstadschef ska du ansvara för Dokas lager i Rosersberg med ca 30 medarbetare. Dina ansvarsområden omfattar bland annat säkerhet, kvalitet, leverans samt trivsel och engagemang.

Som verkstadschef kommer du att:
 • Bidra till strategisk planering av arbetet på lagret.
 • Följa upp enhetens kostnader och effektivitet för att optimera resursutnyttjande och prioritera åtgärder.
 • Ansvara för tidrapportering, rutiner och beställningar.
 • Ansvara för bokning av reparationer och service.
 • Leda och planera det lokala säkerhetsarbetet.
 • Coacha och leda verkstadspersonalen.
Krav på person

För att passa i rollen som Verkstadschef bör du ha varit chef i minst fem år. Du har B-körkort, vana av att arbeta i Office-paketet samt goda kunskaper i svenska och engelska språket. Har du truckkort och erfarenhet från byggbranschen ser vi detta som starkt meriterande.

Vi söker dig som är driven, engagerad och har en vilja att effektivisera och förändra. Du har en analytisk förmåga och kan tänka strategiskt. Du har god personkännedom och är duktig på att kommunicera samtidigt som du har pondus och är prestigelös.

Vidare är du:
 • Ödmjuk.
 • Ambitiös.
 • Positiv.
 • Organiserad och ordningsam.
 • Lösnings- och kundorienterad.
Övrigt

Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid, 07-16.
Plats: Metallvägen 40, Rosersberg.

I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Oscar Dahl, rekryteringskonsult, på nummer 073-940 12 70. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Transport & Logistik, Lager, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 3 maj 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Doka Sverige AB är ett dotterbolag till Doka GmbH med representanter i över 65 länder. Företaget bedriver försäljning och uthyrning av formutrustning för alla typer och storlekar av projekt där platsgjuten betong ingår. I Sverige finns vi med huvudkontor i Uddevalla. Sedan början av 2009 finns vi även etablerade i Rosersberg mellan Stockholm och Uppsala. Våra depåer är rustade för att på ett effektivt och rationellt sätt serva dig som kund vart du än bygger i Sverige. År 2017 omsatte vi cirka 360 miljoner kronor i Sverige. För mer information: www.doka.com

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Verkstadschef, Platschef, Produktionschef, Arbetsledare