Erfaren IT Tekniker sökes till DHL Global Forwarding!

Erfaren IT Tekniker sökes till DHL Global Forwarding!

Vill du vara med på ett spännande resa hos vår kund på DHL Global Forwarding? Är du skicklig inom IT och teknik samt gillar att arbeta i en stödjande roll? Då tror vi att du passar till denna tjänst som Product & Service Management specialist Business IT till huvudkontoret i Märsta!

Ansökan sker via hemsidan, vi tar inte emot ansökningar via mail. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår konsultchef Lina Zangana på 070 765 80 95

Arbetsuppgifter:

Du kommer tillsammans med dina kollegor aktivt driva DHL:s förvaltning av de applikationer som lokalt i Sverige använder för DHL:s verksamhet samt supportera användarna med verksamhetens IT verktyg och kringutrustning. Vidare har hand om underhållet av företagets system och har kontakten med berörda leverantörer såväl internt som externt. I rollen rapporterar du till Head of Business Support (BPO&IT) Arbetsbeskrivning:
 • Implementera och upprätthålla Product Management verktyg, metoder och standarder. Säkra att vi följer företagets krav vad gället IT säkerhet.
 • Agera som ”second line” support på befintliga applikationer/system.
 • Verka för att verksamheten har fungerande hårdvara (datorer/skrivare)
 • Etablera och förvalta produktområdet/applikationerna genom att planera och specificera serviceavtal samt upprätthålla kontakten med leverantörer.
 • Arbeta med förebyggande support samt ta fram “Change Request” tillsammans med verksamheten för att säkerställa en stabil IT plattform och att det motsvarar affärskrav och företagets policy.
Skallkrav:

Vi söker dig som:
 • Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har en hög IT mognad
 • Grundläggande kunskaper inom ITIL eller motsvarande, LAN, WAN, Windows operativ, Officepaketet samt servrar och hårdvara
 • Kan flytande svenska och engelska i tal och skrift
 • Delar DHL:s värderingar; Excellence, Entrepreneurship, Teamwork och Passion
Meriterande:
 • Erfarenhet från applikationssupport eller Service Desk/support
 • Högskoleutbildning inom relevant område är meriterande
 • Erfarenhet av att driva projekt är meriterande
Som person tycker du om att arbeta självständigt och ta egna initiativ, också ser vi att du är noggrann och strukturerad, samtidigt som du är analytisk med god problemlösningsförmåga. Är kundorienterad och har en god förmåga att samarbeta över organisationsgränser, samt är bra på att skapa goda relationer.

Övrigt:

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Placering: Märsta

Detta är en uthyrning upp till sex månader där du kommer att vara uthyrd som konsult via OnePartnerGroup. För rätt person kan det finnas möjlighet till en förlängning eller en anställning hos DHL efter denna period.
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 27 mars 2020 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DHL har alltid revolutionerat, format och förenklat logistikens värld. Från att uppfinna den internationella expressflygfraktbranschen till att bli världens ledande logistikföretag - de tänker, handlar och går i bräschen för att ständigt tänja gränserna för vad som är möjligt. Och nu tar de itu med de den yttersta tränsen: leveranser till månen.