Fastighetsskötare

Fastighetsskötare

Dina arbetsuppgifter

Corem Property Group söker en fastighetsskötare till deras fastigheter runt om Arlanda stad. Detta är ett vikariat på ett år med omgående start.

Några av dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara
  • Ansvara för den yttre skötseln
  • Gräsklippning, ogräsrensning, trimning, skräpplockning m.m.
  • Bistå med mindre reparationer i fastigheter
  • Rondering
Din profil

Vi söker dig som har 1-2 års erfarenhet som fastighetsskötare eller som har arbetat inom trädgård eller markskötsel. Alternativt en utbildning som anses vara likvärdig.

Vi ser gärna att du är serviceinriktad och prestigelöst, samt talar och skriver svenska obehindrat. Körkort B är ett krav.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun
Mer info
Kontaktperson Håkan Andersson
Telefon 735 80 08 72
Område Sigtuna
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 mars 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Corem är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden i Sverige samt Danmark. Det når dem genom att arbeta långsiktigt och vara en riktigt bra affärspartner till deras hyresgäster. Corem är noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap med tre aktieslag, stamaktie av serie A, stamaktie av serie B samt preferensaktie.