Timanställning till Coors logistikcentral på Arlanda

Timanställning till Coors logistikcentral på Arlanda

Nu har du chansen att bli vår nästa hjälte. Är det dig vi söker?

Om rollen
I rollen arbetar du med hantering av Arlandas varuflöden och ser till att leveranser kommer till rätt plats i rätt tid. Logistik-teamets arbetssätt och rutiner arbetar efter Just-in-time-leveranser, dvs minimal lagerhållning och korta ledtider. I alla moment i logistikkedjan strävar vi efter effektiva flöden och att addera värde till vår kund.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Ta emot, registrera samt skicka paket, post och gods vidare på Arlanda flygplats
  • Köra truck
  • Packa om ankommande gods
  • Förbättringsarbete
Vår kandidat
För att du ska kunna göra ditt jobb måste du ha:
  • Gymnasiseutbildning
  • Erfarenhet av serviceyrke och/eller teambaserat arbete
  • God svenska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Truckbehörighet A och B
Personliga egenskaper
Vi söker dig som är serviceinriktad, noggrann och har lätt och prata med andra mäniskor. För att trivas hos oss har du humor och lätt till skratt. Du tycker om att arbeta och det är självklart för dig att hjälpa dina kollegor.

Stämmer det här in på dig?

Kontaktuppgifter och övrig information
Tjänsten är säkerhetsklassad där säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt säkerhetsskyddslagen.

För mer information vänligen kontakta rekryterande chef Ali Noke tel 010-559 57 24.

Vi ser fram emot din ansökan! Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Om Coor
Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.
Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien och Estland.
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 30 nov 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ. Bland kunderna finns större och mindre verksamheter i många sektorer, såväl privata som offentliga. Coor bedriver verksamhet främst i Norden, men har också viss närvaro i Belgien, Estland, Polen och Ungern.