Fastighettekniker till Coors kund i Sigtuna

Fastighettekniker till Coors kund i Sigtuna

Är du en händig person som trivs med kundkontakt och omväxlande uppgifter? Vill du arbeta på ett företag med hög ambitionsnivå och servicekänsla? Då kan den här rollen som fastighetsskötare vara något för dig!

Om rollen
Coor ansvarar för arbetsplatsservice och fastighetsservice och vi söker vi nu en driven fastighetsskötare med god känsla för service till vår driftgrupp inom fastighetsunderhåll. I rollen som fastighetsskötare hos Coor kommer du att ansvara för inre och yttre skötsel av fastigheterna och arbeta brett med en rad olika arbetsuppgifter. Du kommer ansvara för tillsyn, skötsel samt förebyggande underhåll inom ramen för vårt åtagande till våra kunder. Arbetet utförs på egen hand såväl som tillsammans med dina kollegor i gruppen.

Du blir en del av ett gäng med en god gemenskap där vi värdesätter våra kollegor och motiveras av att göra vardagen lite enklare får vår kund. Hos oss arbetar vi över gränser och stöttar varandra i verksamheten utöver sedvanliga arbetsuppgifter inom respektive område.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Utföra löpande ronderingar och felsökningar
  • Tillsyn & skötsel av fastigheterna t.ex. byte av ljuskällor och filter
  • Hantera felanmälningar och utföra mindre reparationer i fastigheterna
  • Daglig kontakt med kunder, underleverantörer och kollegor inom Coor
  • Vara proaktiv i det dagliga arbetet med att förbättra och utveckla vår verksamhet och leverans mot kunderna
  • Hjälpa till där det finns ett behov inom arbetsplats- och fastighetsservice
  • Leda och driva mindre projekt mot uppsatta mål
Tjänsten är en tillsvidareanställning med arbetstider på vardagar mellan kl 07.00-16.00 med placering i Sigtuna.

Vår kandidat
Vi ser att du har några års erfarenhet inom fastighet som t.ex. Fastighetstekniker. Vi ser gärna att du har utbildning som fastighetstekniker eller motsvarande.

B-körkort är ett krav.

Du har goda kunskaper i svenska tal och skrift. Du ska vara bekväm med att kommunicera på engelska.

Vidare har du god teknisk förståelse, datorvana samt kunskaper inom Officepaketet.

OBS: Tjänsten ligger i en säkerhetsklassad verksamhet vilket innebär att säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras innan anställning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Din personlighet
För att lyckas och trivas i rollen ser vi en engagerad och nyfiken person som kan arbeta både självständigt och i grupp. Eftersom du dagligen har många kontaktytor inom leveransen är det viktigt med en hög servicekänsla och en god kommunikationsförmåga. Vi lägger också vi stor vikt vid ansvarskänsla, ordningssinne och struktur då du själv ansvarar för ditt dagliga arbete. Vidare har du ett lösningsorienterat förhållningssätt där du är duktig på att proaktivt se det som behöver hanteras samt prioriteras.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats med en lön enligt kollektivavtal, pension, försäkringar samt andra förmåner som utbildningar friskvårdsbidrag och föräldralön. Kulturen på Coor kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och vi arbetar aktivt med att ha rätt utrustning och säkerställa en god arbetsmiljö. För dig som nyanställd har vi ett introduktionsprogram för att du ska få en så bra start som möjligt på din nya arbetsplats. Vi arbetar aktivt med kompetens- och karriärsutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Då Coor är ett stort och expansivt företag finns möjligheter till utveckling både inom denna arbetsgrupp såväl som inom andra delar av verksamheten.

Kontaktuppgifter och övrig information

Vi hanterar löpande de ansökningar som kommer in och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan. OBS - vi tar inte emot ansökningar via mail, tjänsten söker du på vår hemsida.

Vid frågor om rollen vänligen kontakta Driftledare Tim Jälminger, tim.jalminger@coor.com och 010-559 54 49.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Coor

Coor är Nordens ledande facility management-leverantör och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Vi erbjuder alla de tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor är verksamt främst i Norden, men har även viss närvaro i Belgien och Estland. Hos oss arbetar fler än 12 000 personer med olika bakgrunder och erfarenheter. Under 2022 blev Coor utnämnda till att vara det mest jämställda företaget i Sverige enligt SHE Index powered by EY och vi är fortsatt ett karriärföretag enligt Karriärföretagen.
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Fastighet, Fastighetsskötare, Teknisk förvaltare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.coor.se
Sista ansökningsdag 1 sept 2022 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coors erbjuder tjänster utifrån kundernas behov av enstaka tjänster, kombinerade tjänster eller integrerade tjänster (IFM).