Erfaren Säkerhetstekniker/Systemtekniker - Direktrekrytering till Coor

Erfaren Säkerhetstekniker/Systemtekniker - Direktrekrytering till Coor

Är du en erfaren säkerhetstekniker/larmtekniker som vill ta nästa steg? Coor Security Systems söker en systemtekniker till Arlanda!

Om tjänsten
Som systemtekniker på Arlanda innefattar det att tillsammans med övriga kollegor att säkerställa kundernas drift och underhåll av inbrottslarm, passersystem och CCTV. Du arbetar huvudsakligen i säkerhetssystemen via din dator och du samarbetar med både säkerhetstekniker och projektledare, samt kunder och underentreprenörer. Mycket av arbetet innefattar felsökning och uppföljning av incidenter samt planering och utförande av projekt.

Coor Security Systems förvaltar och utvecklar säkerhetssystemen för ett antal större kunder i Stockholmsområdet. En betydande del inom den fysiska säkerheten är tekniska system som används för att ge tillträde till lokaler samt skydda och övervaka fastigheter.

Vi erbjuder
Coor erbjuder en trygg, säker och trivsam arbetsplats. Coor arbetar aktivt med kompetens- och karriärutveckling för att du ska få möjlighet att utvecklas och därmed nyttja din fulla potential. Inom Coor kan du utvecklas antingen åt t.ex. specialist eller chefstjänster. I denna tjänst erbjuds du arbete med några av de mest komplexa och största säkerhetsanläggningarna i Sverige.

Kvalifikationer
I denna tjänst krävs erfarenhet av installation inom teknisk säkerhet, exempelvis från entreprenad eller service. God allmän kunskap inom systemlösningar inom teknisk säkerhet är nödvändigt. Kompetens inom Unison och Integra samt Bosch (CCTV) är meriterande men inte ett krav.

Säkerhetsbranschen bygger på förtroende och du som person behöver du vara pålitlig, ärlig och ha goda sociala färdigheter. Då du har kontakt med leverantörer, kunder och kollegor ställs höga krav på social förmåga.

God svenska i tal och skrift krävs, samt god förståelse för engelska då en hel del dokumentation är på engelska. B-körkort är ett krav.

Då tjänsten är placerad vid skyddsobjekt utförs bakgrundskontroller innan anställning. Slumpmässiga drogtester kan komma att genomföras.

Övrigt
Placering: Arlanda
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Mån-fre, 7-16 (möjlighet till viss flextid)
Beredskap: Var 6:e eller 8:e vecka (då har du tillgång till jourbil)
Start: Så snart som möjligt med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Lön: Individuell lönesättning

Ansökan
Ansök direkt då rekryteringen sker löpande. Så länge annonsen är publicerad är tjänsten inte tillsatt.

Coor har anlitat MTX Rekrytering & Bemanning för den här rekryteringen och det är Coors önskemål att alla frågor kring tjänsten hanteras av MTX Rekrytering & Bemanning.

Kontaktuppgifter
Joel Funk, ansvarig rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 27 17

Emanuel Davén, rekryteringskonsult
Tel: 076- 880 03 67

Sökord: systemtekniker, säkerhetstekniker, larmtekniker, passage, passerkontroll, passersystem, inbrottslarm, CCTV, brandlarm, Coor Security Systems, Coor Service Management, Arlanda, Stockholm, Uppsala
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 apr 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Coor är en av Nordens ledande serviceleverantörer inom facility management (FM). Vi samordnar, utför och utvecklar olika tjänster i och omkring en fastighet. Ambitionen är att leverera marknadens smartaste och mest utvecklade erbjudande - vi kallar det Service med IQ.