Om företaget

I detta uppdrag samarbetar Clockwork med en F-9 skola i Bro Mälarstrand. Skolan öppnade så sent som 2021 och har som mål att bli den främsta skolan i sin kommun. Konst och kultur samt sport, är några av skolans satsningar.

Dina arbetsuppgifter

Just nu söker vi en lärare till Upplands Bro på ett långtidsvikariat i textilslöjd. I detta uppdrag kommer du att jobba mot årskurs 3-8 på ca 60%. Elevgrupperna är på halvklass med 13-15 elever, och lektionspassen är 70min långa. Som lärare hos oss på Clockwork kommer du att skapa meningsfulla och begripliga sammanhang för barn och ungdomar inom skolvärlden. Vi arbetar mot både kommunala och fristående huvudmän och du har därför möjlighet att utvidga ditt nätverk och få erfarenhet från flera olika verksamheter. Detta uppdrag startar 22/8.

Din profil

Du är utbildad/legitimerad slöjdlärare eller har erfarenhet av ämnet. Du har lätt för att sätta dig in i nya saker, och lära känna nya miljöer. Du anpassar din undervisning utefter elever med olika förutsättningar och bakgrunder. Vid rätt erfarenhet/utbildning kan det finnas möjlighet till en tillsvidareanställning. Tillsättning 22/8.

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning www.facebook.com/skolbemanning www.pedagogjobb.nu
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 26 aug 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering