Förskollärare sökes

Förskollärare sökes

Dina arbetsuppgifter

Som förskollärare hos vår kund så får du arbeta med den pedagogiska verksamheten fullt ut. Det finns möjlighet att fortbilda sig och använda digitala hjälpmedel. Det erbjuds bra förutsättningar med en fin lärmiljö. Lunch och mellanmål serveras av ekologiska råvaror av den egna kocken. En unik möjlighet att få utvecklas som pedagog i en gynnsam miljö där barnen får en god grund att lyckas.

Förskolan erbjuder medarbetarna enskild planeringstid, möjlighet till FERIETJÄNST, kontinuerlig kompetensutveckling och bl.a. pedagogiska måltider, arbetskläder, friskvårdsbidrag och självklart kompetenta och professionella kollegor!

Din profil

Du är en erfaren legitimerad förskollärare. Du är nyfiken och intresserad av att arbeta inom förskolans värld. Du har barnens lek och lärande i fokus och arbetar för att de ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Att utveckla och förbättra pedagogiken driver dig framåt i din personliga utveckling. Har du en kollega som du samarbetar bra med finns det möjlighet att båda söker tjänst hos vår kund. Har du ytterligare behörigheter eller erfarenhet av att arbeta med barn eller ungdomar är det positivt.

Vi söker dig som är trygg i din pedagogiska roll och vill vara med i ett härligt team av kollegor och kunna bidra till verksamhetens utveckling framåt.
I denna rekrytering samarbetar förskolan med Clockwork som sköter hela processen. Vid frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare: Safia Jaouhari 073-351 27 53

Egenskaper är: välplanerad, lösningsfokuserad och strukturerad, och att möta människor med olika förutsättningar och bakgrunder är inga problem för dig. För ditt uppdrag tar du ansvar och skapar meningsfulla och begripliga sammanhang för barnen på förskolan.

Är du redo att anta utmaningen?
Varmt välkommen med din ansökan!

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Safia Jaouhari på tfn: 073-351 27 53 eller mail safia@clwork.se

Följ oss gärna på:
www.pedagogjobb.nu
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
Mer info
Kontaktperson Safia Jaouhari
Telefon 073-351 27 53
Område Sigtuna
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 sept (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en bred förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna och rekrytera skolpersonal - allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal. Vi arbetar mot förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning, och kan genom goda samarbeten med olika skolor skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och övrig skolpersonal. Vi erbjuder alla våra konsulter löning på fredag, gemensamma aktiviteter, generöst friskvårdsbidrag samt stöd och handledning.