Materialtekniker

Materialtekniker

Är du en problemlösare med brinnande intresse för teknik? Då kan rollen som tekniker hos oss på Carlsberg vara något för dig!

I vårat Equipment center arbetar du med allt från orderhantering, inköp, planering, reparation och rekonditionering. Vid behov kan du även komma att täcka upp för andra delar av Teknik- och Service verksamheten så som tex. helpdesk. Du arbetar på vårt Equipment Center i Rosersberg. Tjänsten är perfekt för dig som vill ta första steget ut på arbetsmarknaden och vara en del av ett stort internationellt företag!

Varför ska du välja Carlsberg?
Carlsberg erbjuder ett arbetsklimat som präglas av högt tempo och engagemang! Som materialtekniker erbjuds du en roll i Carlsberg koncernen med cirka 40 000 anställda och den fjärde största bryggerikoncernen i världen som säljer produkter i över 150 marknader. I denna roll arbetar du dagligen nära några av Sveriges främsta varumärken i ett spännande och utmanande arbete med stora möjligheter att växa inom bolaget, både inom Carlsberg Sverige och andra Carlsberg marknader. Carlsberg är ett globalt och expansivt företag med mycket höga ambitioner både när det kommer till säkerhet och hållbarhet. Together Towards Zero är vårt hållbarhetsprogram och består av fyra huvudområden: Noll vattenspill, Noll olyckskultur, Noll koldioxidutsläpp och Noll oansvarig konsumtion. Mer information om vårt hållbarhetsprogram kan du läsa om på okorkat.se.

Vad vi önskar av dig
Du har gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning samt god datorvana. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med lager eller som tekniker och/eller med erfarenhet av SAP. Det är ett krav att du talar och skriver väl på såväl svenska som engelska.

Som person har du hög arbetskapacitet och drivs av att arbeta lösningsorienterat. Du har ett strukturerat, organiserat och effektivt arbetssätt med en ansvarsfull och pålitlig personlighet. Vi söker dig som är stresstålig och självständig med en hög servicenivå.

Ansökan
Om du har frågor eller funderingar om rollen är du välkommen att kontakta ansvarigEquipment Center Manager, Martin Rimmerfeldt via mail: martin.rimmerfeldt@carlsberg.se alternativt via telefon: 0737- 012 428. Intervjuer och urval sker löpande så om du tycker att tjänsten låter intressant rekommenderar vi att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast: 2021-09-26. OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sökord: tekniker, rekondtekniker, teknik, SAP, operatör, konstruktör, mekaniker, ingengör, technician, engeneer, reparatör, rekonditionera
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Materialteknik, Mekanik, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://carlsbergsverige.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Carlsberg Sverige är med mer än 60 starka varumärken och 400 unika produkter Sveriges ledande dryckesföretag. Vi utvecklar, tillverkar, distribuerar, marknadsför och säljer öl, cider, mineralvatten och läsk. Några av de välkända och folkkära varumärken som vi förvaltar och utvecklar är Falcon, Carlsberg, Pripps Blå, Ramlösa, Festis och Pepsi. Carlsberg Sveriges framgångar är en kombination av starka lokala och internationella varumärken, bryggartradition och hållbart företagande som sträcker sig mer än 300 år tillbaka i tiden. Vi erbjuder en internationell miljö med kunniga och entusiastiska medarbetare, nya och klassiska varumärken och en mångfald av kunder. Genom att vara innovativa driver vi utvecklingen av svensk dryckeskultur, samtidigt som vi värnar om tradition, hantverk, hållbarhet och hög kvalitet. Carlsberg Sverige ingår i Carlsberg Group som är världens fjärde största bryggerikoncern med verksamhet i över 40 länder.