Utbildningshandledare till Byggbranschens Säkerhetspark

Utbildningshandledare till Byggbranschens Säkerhetspark

Byggföretagen jobbar för en attraktiv, sund och säker byggbransch. Tillsammans med våra medlemsföretag har vi tagit initiativet att bygga upp och starta en tränings- och utbildningsanläggning där byggsektorns aktörer får möjlighet att öka sin medvetenhet när det gäller branschens arbetsmiljö- och säkerhetsutmaningar. Genom kunskaper och insikter förbättras beteende och attityder, med målsättningen att nå en förbättrad säkerhetskultur.

Ett nytecknat samverkansavtal med AFA försäkringar möjliggör nu ett flerårigt projekt som ska ge elever med inriktning mot byggsektorn möjlighet att besöka utbildningsanläggningen utan besöks- och utbildningsavgift.

Det är här du kommer in i bilden! Med anledning av detta initiativ söker vi nämligen en utbildningshandlare som ska ansvara för projektet.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att ansvara för
  • Handledning/pedagogisk ledning av klasser och elever som besöker parken
  • Medverka i utveckling och förvaltning av utbildningsmodellen
  • Medverka i samordning med annan utbildningsverksamhet som bedrivs inom Byggbranschens Säkerhetspark och andra branschinitiativ
  • Medverka i den fortsatta utvecklingen av Säkerhetsparkens verksamhet
Rätt person har
  • Dokumenterad pedagogisk kompetens
  • Kunskaper om byggsektorns aktörer och roller
  • Goda kunskaper inom arbetsmiljöområdet
Om anställningen
Tjänsten är kopplad till projektet och är av den anledningen en visstidsanställning under två år.

Avsikten är att projektet ska bli en del av vår ordinarie verksamhet och det är därmed möjligt att befattningen övergår i en tillsvidareanställning.

Placering och tillträde
Verksamheten bedrivs vid Byggbranschens Säkerhetspark i närheten av Arlanda flygplats. Önskat tillträde för tjänsten är september alternativt oktober 2020.

Ansökan
Vi kommer att göra urval löpande så välkommen in med din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdatum är 2020-07-31.

Då ansökningstiden delvis sträcker sig över vår semesterperiod så kan det, beroende på när du skickar in din ansökan, dröja något innan du får återkoppling om den fortsatta processen.

Har du frågor om tjänsten? Skicka då ett mail till rekryterande chef Berndt Jonsson på berndt.jonsson@byggforetagen.se.
Mer info
Kontaktperson Thomas Sandén
Telefon 0722140937
Email Mejla Thomas Sandén
Område Sigtuna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Utbildning, Administration & Ledning, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.byggforetagen.se/
Sista ansökningsdag 31 juli 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Byggföretagen organiserar ca 3.600 arbetsgivare i 25 lokala byggföreningar organiserade i 6 geografiska regioner. Vi är en av de största medlemsorganisationerna inom Svenskt Näringsliv och har 140 medarbetare.