Datasamordnare / CAD specialist med fokus på Mark till Swedavia

Datasamordnare / CAD specialist med fokus på Mark till Swedavia

Är du utbildad byggingenjör och brinner för att arbeta i projekt? Vill du till en arbetsplats med siktet ut i världen där ingen dag är den andra lik? Vi söker Swedavias nästa stjärna för att vara med på resan där teknik möter drömmar.

Om företagetPå Swedavias flygplatser får människor möjlighet att möta hela världen. Det är på många sätt en arbetsplats med en unik puls och atmosfär. Med fokus och satsningar på att vara de mest moderna flygplatserna i Europa ligger de i framkant vad gäller teknik och utveckling. Att arbeta med mångfald har alltid haft högsta prioritet och olikheter ses som berikande. Swedavia signalerar modernitet, öppenhet och hållbarhet. Känner du igen dig? Då är det här arbetsplatsen för dig.

ArbetsuppgifterI rollen utför du kontinuerliga uppdateringar av ritningar och modeller samt säkerställer ordning och struktur i Swedavias digitala förvaltningsstöd. Vidare kommer du att arbeta med att leverera ut underlag och granska att inkommande handlingar från konsulter och entreprenörer uppfyller fastställda riktlinjer och rutiner, samt att självständigt stötta med uppdatering av ritningsunderlag.

Rollen utgör en stödfunktion för att upprätta och säkerställa en god kvalité gällande Swedavias förvaltningsinformation. Här tar du självständigt ägandeskap för dina projekt och arbetar med utveckling, förädling och administration av Swedavias fastighetsinformation. Du har en nyckelfunktion för övriga verksamheter med fokus på information, systemstöd och kunskap. Detta är en roll som är under ständig utveckling!
På Swedavia får du arbeta i en kreativ miljö där du får utvecklas. Arbetet utförs i team och ni kommer att hjälpa varandra att nå framgång i respektive projekt. Du kommer att vara en viktig spelare i Swedavias projekt där du får möjlighet att påverka och ta stort ansvar. För dig som vill utvecklas är detta arbetsplatsen för dig.

Formella krav
  • Utbildning inom byggnads/installationsteknik eller motsvarande
  • Tidigare erfarenhet som projektledare eller projektör med fokus mot Mark är meriterande.
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta i projekt
  • Kunskap inom CAD/Revit eller annat ritprogram
  • Flytande kunskaper i svenska
Som person är du driven, engagerad och har förmågan att arbeta självständigt. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt och kvaliteten på arbetet som du levererar är viktigt för dig. Rollen innebär många kontakter med interna och externa aktörer, varför det är viktigt att du har en social och kommunikativ sida. Stor vikt kommer läggas vid din förmåga att på ett pedagogiskt och lättillgängligt sätt förklara och utbilda inom ditt område. Du måste trivas med att ha "många bollar i luften".

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Arlanda
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: CAD, CADspecialist, projektör, projektledare, Revit, moddelering, bygg, fastigheter, BIM; byggingenjörer, ingenjör, byggnadsingenjör, teknik, Mark, Anläggning
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.