Strukturerad resurskoordinator till arbetsplats nära Arlanda

Strukturerad resurskoordinator till arbetsplats nära Arlanda

En snabblärd prestigelös problemlösare, är det du? Då kan du vara vår nästa stjärnrekrytering!

Om uppdraget


Vår kund söker nu en resurskoordinator. Kunden verkar för att göra mötet mellan människor enkelt. De bidrar till tillgängligheten som Sverige behöver för att underlätta resande, affärer och möten. Genom vår kund når Sverige ut till världen och världen till Sverige. Uppdraget har starttid så snart som möjligt och är på heltid under till en början 6 månader, med stor ambition om att förlänga och även få stanna långsiktigt på arbetsplatsen. Distansarbete är möjligt men 2-3 dagar i veckan befinner man sig på kontoret i Sigtuna (nära Arlanda) för att bygga relationer med organisationen och teamet.


Dina arbetsuppgifter
I rollen som Resurskoordinator bistår du projektledarna i att tillsätta resurser för projekt och har daglig kontakt med ramavtalsleverantörer, kandidater, kunder och Inköp för att säkerställa leverans och ramavtal följs. Resurskoordinatorn är länken mellan projekten och leverantören. I arbetsuppgifterna ingår att granska kravspecifikationer så de uppfyller de krav som finns inom offentlig upphandling och kundens avtal, skicka ut förfrågningar till ramavtalsleverantörer, bedöma och förmedla svaren, boka in intervjuer samt tillhörande administration som att upprätta inköpsanmodan i vårt affärssystem, följa upp alla uppdrag och uppdatera i systemet. Som statligt bolag har vi tydliga inköpsregler, processer och avtal att följa. Resurskontoret blir experter på våra ramavtal och avropsrutiner och har i uppgift att ge råd och information kring detta till övriga organisationen. Du behöver trivas i att arbeta i ett högt tempo då stora delar av vårt arbete är tidskritiskt och mot deadline, allt för att möta kundens behov, vilket periodvis kan innebära en hög arbetsbelastning. Vår kund står inför många utmaningar framöver och förväntan är att du aktivt deltar i teamet för att lösa arbetsuppgifterna tillsammans med övriga kollegor. De bollar frågor med varandra dagligen och löser små och stora utmaningar tillsammans. Det viktigaste är att kunderna får en snabb, effektiv och bra service så därför söker vi dig som har erfarenhet av en koordinerande roll med betydande kund- och leverantörskontakter.

Dina kvalifikationer

Som person är du lyhörd och har erfarenhet av att samarbeta med olika personer, det är även viktigt att du kan arbeta självständigt och är prestigelös. Du inger förtroende och har förmågan att bygga stabila relationer. Du trivs i en serviceinriktad roll. Du har ett naturligt sinne för ordning och struktur då du i arbetet har koll på många parallella uppdrag samtidigt. Du gillar ett högt tempo, att jobba mot deadlines och är snabblärd. Kunden lägger stor vikt vid personlig lämplighet och de kommer att använda arbetspsykologiska test för urval för detta uppdrag.

Din profil:
 • Högskoleutbildning inom ekonomi, HR eller statsvetenskap
 • Erfarenhet av tidigare koordinerande roll av något slag
  Meriterande:
  • Du känner till bygg- eller teknikkosultbranschen
  • Du har arbetat i affärssytemet IFS
  Vad vi erbjuder dig
  Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

  Om ansökan
  Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

  Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare, Mikaela.olguin@bemannia.se.

  För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.

  Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.
  Mer info
  Område Sigtuna
  Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
  Typ av anställning Heltid
  Sista ansökningsdag 24 maj 2022 (1 dag kvar)