Lagermedarbetare sökes till spännande uppdrag

Lagermedarbetare sökes till spännande uppdrag

Gillar du att arbeta med kroppen och har en känsla för ordning och reda? Då kan det vara just dig vi söker!


Om uppdraget
Vi på Bemannia söker två stycken Lagermedarbetare till vår kund i Sigtuna. Tjänsten avser ett konsultuppdrag på en sysselsättningsgrad på 100%. Uppdraget kommer att start omgående och pågå till 31 augusti med stor chans till förlängning. Placeringsort: Sigtuna.

Inför starten kommer en säkerhetsprövning genomföras.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som Lagermedarbetare kommer du att arbeta på en central godsmottagning som har i uppgift att ta emot varor, genomföra säkerhetskontroller och vidare distribuera ankommande gods till mottagare. Du kommer att arbeta med registrering och sortering av gods, samt registrera gods och reda ut eventuella okända mottagare. Utöver detta kommer det även ingå att att hämta och lämna returer.

Dina kvalifikationer
  • B-körkort.
  • Truckkort behörighet A+B.
  • Tidigare erfarenhet av lagerarbete.
  • Flytande i svenska i såväl tal som skrift.
Vad vi erbjuder dig
Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag 25 maj 2022.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare Sofia Sundberg sofia.sundberg@bemannia.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.
Mer info
Kontaktperson Sofia Sundberg
Telefon 08-84 53 00
Område Sigtuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 12 juli 2022 (50 dagar kvar)