Kvalificerad redovisningsekonom till Beckers, Märsta

Kvalificerad redovisningsekonom till Beckers, Märsta

Har du en bred erfarenhet inom redovisning?
Söker du en ansvarsfull och utvecklande roll i ett internationellt bolag?
Är du nyfiken, noggrann och har en god samarbetsförmåga?
Då kan du vara den Redovisningsekonom vi söker!

Beskrivning av tjänsten

Detta är ny roll på bolaget och du kommer ges stora möjligheter att bidra med din kompetens inom redovisning.
Vi söker en erfaren ekonom med redovisningsansvar för Becker Industrial Coatings AB.
Du rapporterar till bolagets Redovisningschef och har samtidigt ett nära samarbete med övriga på ekonomiavdelningen.
Ekonomiavdelningen är en grupp på sex personer som har roligt tillsammans, hjälps åt och värdesätter att varje individ är en viktig del i teamet.

Denna roll ger dig möjlighet till ett utvecklande och varierande arbete och för rätt person erbjuds en spännande möjlighet att ta sitt nästa kliv i karriären. Din arbetsplats är på Beckers kontor i Märsta.

Beckers är en arbetsgivare där du får möjlighet att påverka verksamheten, och där du har möjlighet att utvecklas tillsammans med oss och våra kunder. Beckers lägger vikt vid intern rörlighet och samverkan mellan olika enheter, både i Sverige och globalt. Kontoret ligger nära Märsta pendeltågsstation.

Exempel på ansvarsområden:
  • Löpande redovisning
  • Momsredovisning
  • Intern och extern rapportering, K3 lokalt och IFRS i koncernrapporteringen.
  • Avstämningar
  • Månads- och årsbokslut
  • Koncernrapportering till huvudkontoret i Berlin
Vem är du?

Du har Högskoleutbildning eller motsvarande med några års erfarenhet av att arbeta i en ekonomirelaterad roll efter studierna. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i större bolag och gärna i en internationell miljö.
En annan passande bakgrund kan vara som revisor eller redovisningskonsult.
Du är trygg i engelska och svenska såväl i tal som skrift. Har du tidigare arbetat i Dynamics AX och AARO är det bonus men inget krav, det viktiga är att du trivs med att använda nya system.
Vidare är du en van användare av Office-paketet och då framför allt Excel.

Personliga egenskaper:
Stor vikt kommer läggas på dina personliga egenskaper.
För att trivas och vara framgångsrik i denna roll är du en strukturerad person som har lätt för att ta till dig ny information. Du är en driven person som trivs i en miljö med periodvis högt tempo i ett producerande företag. I rollen som Redovisningsekonom på Beckers behöver du vara en trygg person som är van att arbeta i en internationell miljö. Du är prestigelös och du har lätt för att bygga relationer och samarbeta. Du trivs med att ta egna initiativ och har en vilja att utvecklas.

Intresserad?

I denna rekrytering samarbetar Beckers med Invici.
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anders Zetterlund, 0768-72 10 28. Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Att ansöka tar endast ett par minuter och du behöver enbart uppge kontaktuppgifter samt bifoga ditt färdiga CV och ansökningsbrev. Följ anvisad länk.
Som en del i Invicis rekryteringsprocess genomförs bakgrundskontroll på slutkandidat.
Mer info
Kontaktperson Anders Zetterlund
Telefon 0768-72 10 28
Område Sigtuna
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Invici
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

På Invici är vi experter inom ekonomiområdet. Vår vision med Invici är ett konsult- och rekryteringsbolag för ekonomer där du som kund eller kandidat känner att vi förstår dina behov. Vi har suttit på liknande positioner som din och har därefter arbetat i rekryteringsbranschen under flera år.

Om Beckers
Becker Industrial Coatings är Europas ledande färgtillverkare inom metall- och plastindustrin. Företaget ingår i Becker-koncernen, som globalt består av 1 800 anställda varav 200 är placerade i Märsta, som ligger mellan Stockholm och Uppsala. Läs mer om oss på www.beckers-group.com.