Nattskiftsoperatör till Becker Industrial Coatings AB

Nattskiftsoperatör till Becker Industrial Coatings AB

Om företaget

Becker Industrial Coatings är Europas ledande färgtillverkare inom metall- och plastindustrin. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför högkvalitativa och miljöanpassade färgsystem för den metall- och plastbearbetande industrin. Beckers präglas av värderingarna kundfokus, tillit och integritet, samt laganda och vilja att förändra. Varje medarbetare ska känna sig som en viktig del i verksamheten och aktivt delta i att förebygga risker och att utveckla sin arbetsplats och sina arbetsuppgifter. Företaget ingår i Becker-koncernen, som globalt består av 1 800 anställda varav 180 är placerade i Märsta.

Dina arbetsuppgifter

Är du naturligt säkerhets- och kvalitetsmedveten samt intresserad av att arbeta för utveckling, ständig förbättring och hög leverans? Då kan du vara den vi söker. Vi söker nu drivna operatörer till nattskiftet på Beckers i Märsta. Du blir en viktig del av produktionsverksamheten där du arbetar med att genomföra grundliga instruktioner i färgproduktionen och utför recept med stor noggrannhet då varje färg är unik.

Din profil

Om du är ansvarsfull, lösningsfokuserad och har en god samarbetsförmåga kommer du trivas bra hos oss. Tidigare erfarenhet från arbete i produktionsmiljö är meriterande, men inget krav. Du bör ha en god förmåga i att läsa av skriftliga instruktioner och lösa enklare matematiska problem. Vi ser gärna att du har truckkort och vana att jobba skift/natt.

Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag av Becker. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Är vi den du söker?

Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta gärna Julia Asplund på 073-351 27 55 eller julia.asplund@clwork.se.
Mer info
Kontaktperson Julia Asplund
Telefon 0733512755
Område Sigtuna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se