Beckers söker nyansör till IC

Beckers söker nyansör till IC

Om företaget

Becker Industrial Coatings är Europas ledande färgtillverkare inom metall- och plastindustrin. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför högkvalitativa och miljöanpassade färgsystem för den metall- och plastbearbetande industrin. Beckers präglas av värderingarna kundfokus, tillit och integritet, samt laganda och vilja att förändra. Varje medarbetare ska känna sig som en viktig del i verksamheten och aktivt delta i att förebygga risker och att utveckla sin arbetsplats och sina arbetsuppgifter. Företaget ingår i Becker-koncernen, som globalt består av 1 800 anställda varav 180 är placerade i Märsta.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker ytterligare en drivnen, noggrann nyansör till IC på Beckers i Märsta. Är du naturligt säkerhets- och kvalitetsmedveten och intresserad av problemlösning? Är du bra på att urskilja färger och nyanser? Gillar du matematik och kemi? Då är du den vi söker! Som nyansör är du en viktig del av den dagliga färgproduktionen på Beckers och utför recept med stor noggrannhet då varje färg är unik.

Din profil

Vi ser att du är en person som älskar utveckling och att jobba för ständig förbättring med hög leveransnivå. Du är ansvarsfull, lösningsfokuserad och har en god samarbetsförmåga. Tidigare erfarenhet från arbete i produktionsmiljö, gärna inom färgindustrin, är meriterande. Du bör ha en god förmåga i att läsa av skriftliga instruktioner och lösa matematiska problem. Vi ser gärna att du som söker har truckkort.

Är du den vi söker? Sök tjänsten via vår hemsida www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt då vi kallar in kandidater löpande på intervju under ansökningsperioden. För vidare frågor kontakta gärna Julia Asplund på 073-351 27 55 eller julia.asplund@clwork.se.
Mer info
Kontaktperson Julia Asplund
Telefon 0733512755
Område Sigtuna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se