Sales teamleader till bilföretag!

Sales teamleader till bilföretag!

Har du ett stort bilintresse samt är övertygad om att ditt ledarskap kan driva resultat och motivera människor? Är du en säljinriktad person som trivs i en föränderlig miljö? Då kan denna roll vara något för dig! Vi söker nu en engagerad Sales Teamleader till Arlandastad.

Vi är Europas största marknadsplats för begagnade bilar, med närvaro på 30 marknader och med fler än 4000 anställda globalt. På vår unika e-handelsplattform har vi ett tusental bilar och når därmed flera miljoner kunder världen över. Vi erbjuder våra kunder en öppen och säker försäljningsprocess av begagnade bilar. Nu kan du vara med på vår spännande resa på den nordiska marknaden!

Din roll
Som Sales Team Leader hos oss är ditt ansvar att motivera teamet och skapa en högpresterande försäljningsorganisation med goda säljresultat. Du ska leda teamet till ökad omsättning samt driva din egen försäljning av begagnade bilar och skapa affärsmöjligheter. Du får vara med och bygga upp ett nytt varumärke och därmed även delta i olika uppbyggnadsprojekt inom diverse områden. Rollen innebär mycket kontaktytor internt, både inom Sverige och internationellt. Som Team Leader rapporterar du till Head of Retail.

Tjänsten ligger på 40h/vecka med en fast grundlön + provision. Tillsättning sker omgående eller enligt överenskommelse.

Profil
Vi tror att du som söker har en utbildning inom försäljning eller fått gedigen säljerfarenhet på annat håll. Vi ser att du har ett stort bilintresse alternativt erfarenhet av att leda ett team. Vi ser också gärna att du har ett par års erfarenhet från en liknande roll. Du kan driva egna affärer och samtidigt leda ett team mot uppsatta KPI:er och budget. Du motiveras av att utveckla andra och är övertygad om att ditt ledarskap kan påverka resultatet och är inte rädd för att "kavla upp ärmarna" och leda med exempel.

Som person är du driven, handlingskraftig och är bra på att prioritera, organisera och delegera. Du har lätt för att samarbeta och hitta nya strategier för att utveckla både dig själv och personalen du ansvarar för. Resultatorienterad, social och prestigelös är ord som beskriver dig väl.

Körkort B, kunskaper i svenska och engelska samt goda kunskaper i Excel är krav för tjänsten.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en internationell arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar i en ansvarsfull roll i ett snabbväxande e-handel- och fordonsföretag. Miljön är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier, korta beslutsvägar och stora utvecklingsmöjligheter. Vi vill att du ska må bra och trivas hos oss på AutoHero så därav erbjuder vi dig friskvårdsbidrag och ordnar regelbundet sociala aktiviteter.

Ansökan
Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan (CV samt personligt brev) via ansökningsknappen nedan.

Kontakt:
Jenni Viitala
HR Generalist
0735049330
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 dec 2020 (54 dagar kvar)