Junior Quality Manager Used Cars

Junior Quality Manager Used Cars

Har du ett stort bilintresse? Är du en noggrann person som trivs i en föränderlig miljö? Då kan denna roll vara något för dig! Vi söker nu en engagerad Junior Quality Manager till Arlandastad.

Vi är Europas största marknadsplats för begagnade bilar, med närvaro på över 30 marknader och med fler än 4000 anställda globalt. På vår unika e-handelsplattform har vi ett tusental bilar och når därmed flera miljoner kunder världen över. Vi erbjuder våra kunder en öppen och säker försäljningsprocess av begagnade bilar. Nu kan du vara med på vår spännande resa på den nordiska marknaden.

Din roll
Som Junior Quality Manager hos oss är ditt ansvar att kontrollera de bilar vi köper in och säkerställa att de håller högsta möjliga kvalitet innan vi säljer dem till slutkonsument. Rollen innefattar bland annat:

Besluta vilken typ av rekonditionering samt eventuella reparationer som skall genomföras innan bilen läggs ut till försäljning

Säkerställa att våra riktlinjer för kvalitet följs och att slutlig inspektion av bil genomförs

Arbeta tillsammans med våra partners för att se till att kvalitetsstandarder och ledtider respekteras av våra lokala leverantörer och samarbetspartners

Din stora bilkunskap gör att du snabbt kan identifiera defekter på begagnade bilar och väga behovet av reparation mot kostnaden. Du bidrar till att säkerställa kvaliteten på de bilar vi säljer och därmed göra våra kunder nöjda, både i det dagliga och på längre sikt.

Tjänsten ligger på 40h/vecka. Tillsättning sker omgående eller enligt överenskommelse.

Din profil
Vi söker dig som har ett stort intresse samt bred och djup teknisk kunskap om bilar. Kanske har du jobbat som biltestare, servicetekniker eller skadehandläggare innan. Du är duktig på att utvärdera bilar och har en professionell framtoning. Har du erfarenhet av att räkna pris på skador är detta starkt meriterande. Som person är du noggrann och bra på att prioritera och organisera. Utöver detta har du god datorvana och körkort B (manuellt). Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en internationell arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar i en ansvarsfull roll i ett snabbväxande e-handel- och fordonsföretag. Miljön är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier, korta beslutsvägar och stora utvecklingsmöjligheter. Vi vill att du ska må bra och trivas hos oss på AutoHero så därav erbjuder vi dig friskvårdsbidrag och ordnar regelbundet sociala aktiviteter.

Kontakt:
Ylva Gamrell
Junior Talent Acquisition Manager
076-324 80 19
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Reservdelsman, Servicerådgivare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.autohero.com/se/
Sista ansökningsdag 5 dec 2020 (42 dagar kvar)