Bilförsäljare till växande bilföretag!

Bilförsäljare till växande bilföretag!

Har du ett stort bilintresse samt erfarenhet av försäljning? Är du en serviceinriktad och prestigelös person som trivs i en föränderlig miljö? Då kan denna roll vara något för dig! Vi söker nu en engagerad bilförsäljare till Arlandastad.

Vi är Europas största och snabbast växande marknadsplats för begagnade bilar, med närvaro på 30 marknader och med fler än 4000 anställda globalt. På vår unika e-handelsplattform har vi tusentals bilar och når kunder över hela Europa. Vi erbjuder våra kunder en öppen och säker försäljningsprocess av begagnade bilar. Vi expanderar och nu kan du vara med på en spännande resa när vi växer på den nordiska marknaden.

Din roll
Som säljare hos oss blir ditt främsta ansvar försäljning av begagnade bilar samt bearbetning av potentiella kunder. I arbetet ingår även rådgivning och demonstrering av bilar samt administration av provkörningar. Du får vara med och bygga upp ett nytt varumärke från start och därmed även delta i olika uppbyggnadsprojekt inom diverse områden.

Tjänsten ligger på 40h/vecka med en fast grundlön + provision. Tillsättning sker omgående eller enligt överenskommelse.

Din kompetens
Vi tror att du har tidigare erfarenhet av försäljning, kundservice eller annan kundnära roll. Erfarenhet från bilförsäljning är meriterande likväl som utbildning inom försäljning/fordon. Utöver ovan är även en god bilkunskap samt manuellt B-körkort krav för tjänsten.

Personliga egenskaper
Vi tror att du har ett starkt inre driv och ett genuint intresse för försäljning samt är mål- och resultatinriktad. Du är förtroendeingivande som person och försöker alltid hitta den bästa lösningen för kunden såväl som internt. För att lyckas i rollen ser vi även att du är flexibel och prestigelös samt trivs i en föränderlig miljö. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en internationell arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Du arbetar i en självständig och ansvarsfull roll i ett snabbväxande e-handel- och fordonsföretag. Miljön är öppen, positiv och motiverande med platta hierarkier, korta beslutsvägar och stora utvecklingsmöjligheter.

Ansökan
Är du redo att ta nästa steg i din karriär? Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan (CV samt personligt brev) via ansökningsknappen nedan.

Kontakt:
Ylva Gamrell
Junior Talent Acquisition Manager
076 324 80 10
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Butik, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.autohero.com/se/
Sista ansökningsdag 5 dec 2020 (45 dagar kvar)