Mekaniker till Märsta

Mekaniker till Märsta

Arriva är en av Europas ledande operatörer inom kollektivtrafiken. I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 900 medarbetare, 900 bussar, 150 tåg och 90 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt - dygnet runt - fram och tillbaka.
Arriva Sverige är en del av Europas största koncern för persontrafik - Deutsche Bahn. Det gör det möjligt för oss att kombinera det mindre företagets snabba anpassningsförmåga med stabiliteten och kunskapen hos det stora moderbolaget. Vi uppfattar oss som en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar. Det åstadkommer vi genom att alltid se möjligheterna till nya innovativa lösningar som får ännu fler människor att resa kollektivt.
Hoppas att du vill vara med på vår resa.

Mekaniker till Märsta

Arriva söker nu flera mekaniker som vill arbeta varierande arbetstider till vår bussdepå i Märsta! Du kommer arbeta med många olika arbetsuppgifter och blir en del av ett verkstadsteam som ställer höga krav på kvalitet.

Arbetsbeskrivning

Som mekaniker arbetar du med löpande och förebyggande underhåll av etanoldriva fordon. Du är en viktig del av verksamheten och är med och bidrar till att bussarna snabbt kommer ut i trafik igen och därmed gör våra kunder nöjda.

Dina arbetsuppgifter är:

Utföra förebyggande och avhjälpande underhåll på fordon och komponenter
Utföra arbete enligt gällande instruktioner
Avrapportera utfört arbete och materialåtgång i angivet underhållssystem
Teknisk felsökning för att prioritera problem samt aktivt bidraga med problemlösning
Uppmärksamma och rapportera avvikelser i verkstaden arbetsmiljö
Verka för att hålla god ordning på och runt arbetsplatsen
Du kommer vara placerad på Arrivas bussdepå i Märsta. Vi söker både dig som vill jobba natt och dag.

Varför ska du arbeta hos oss?

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats tillsammans med många goda kollegor. Du blir en del av en mångkulturell organisation i utveckling där vi uppmuntrar initiativ i vardagen. För oss på Arriva är det viktigt att hålla en hög kvalitet och vi strävar alltid efter att bli bättre.

På Arriva värnar vi om att våra medarbetare ska ha en god arbetsmiljö och må bra. Därför har vi tillsammans med legitimerade naprapater tagit fram ett program för våra mekaniker med individuella övningar i syfte att stärka kroppen och förebygga skador. I programmet ingår även workshops om lyftteknik m.m.

Vi satsar på att utbilda vår personal, internt & tillsammans med våra leverantörer löpande.

Att få utvecklas inom Arriva är viktigt för oss!

Din bakgrund

Vi söker dig som är engagerad, noggrann och van vid att ta egna initiativ. Det är viktigt att du har god kunskap i svenska språket, både i tal och i skrift. Du har B-körkort.

Vidare ser vi att du har:

Verkstadsteknisk utbildning och/eller erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker.
God kännedom om diagnosverktyg för felsökning.
Tydligt säkerhetsmedvetande
Vilja att ge god service.
D-kort, liksom specialutbildning inom specifika fordonstekniska underhåll som elektronik, AC är meriterande men inget krav.

Ansökan/Om tjänsten

Tjänsten är heltid. Individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Då vår urvalsprocess sker löpande ser vi gärna att din ansökan är oss tillhanda så snart som möjligt dock senast den 20 juni. Du ansöker genom att klicka på länken nedan. Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Fredrik.engberg@arriva.se

Vi hanterar endast ansökningar genom hemsidan.
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Arriva Sverige AB
Hemsida http://www.arriva.se
Sista ansökningsdag 30 juni (7 dagar kvar)