Logistik- och Produktionskoordinator till Cookin Food

Logistik- och Produktionskoordinator till Cookin Food

Vi söker en självständig och handlingskraftig logistik- och produktionskoordinator till Cookin Food Sweden AB. Du kommer att arbeta i en varierad och omväxlande roll i ett framgångsrikt tillväxtföretag. Rollen som logistik- och produktionskoordinator är ny och du får stora möjligheter att vara med och utforma tjänsten.

Cookin Food är ett storskaligt livsmedelsproduktionsföretag som skapar unika och smakrika matkoncept. Företaget grundades 2012 av två krögare, en bagare och två kockar. Företaget har en målsättning att aldrig kompromissa med sina värderingar samtidigt som de är det föredragna företaget för kunder som söker färdigmat. Detta mål nås genom att erbjuda fler valmöjligheter, bättre service och överlägsna kvalitetsprodukter. Cookin Food utvecklas ständigt och i rollen kommer du att få tillfälle att vara med på en spännande tillväxtresa.

Ansvarsområde

Som logistik- och produktionskoordinator på Cookin Food kommer du att arbeta i produktionen med arbetsuppgifter inom logistik, order, transport och administration. Du arbetar nära och stöttar företagets arbetsledare och produktionsledare med diverse uppgifter, högt och lågt. I rollen arbetar du även med schemaläggning och säkerhetsfrågor. Som koordinator kommer du att vara delaktig i att skapa, implementera och uppdatera relevanta processer och rutiner för dina ansvarsområden.

Kvalifikationer

Du bör ha några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har god förståelse för logistik-, order-, transport- och produktionsflöden. Du har vana från att arbeta brett och varierat i en operativ roll. Vidare känner du dig bekväm med att arbeta självständigt i en miljö med många kontaktytor där du ibland behöver fatta snabba beslut. Utöver detta har du goda IT-kunskaper, är en erfaren Office-användare och du uttrycker dig väl på både svenska och engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Du är en utpräglad "doer" och du tycker om att arbeta ute i produktionen och nära verksamheten. Du arbetar bekvämt i en roll med mycket interna och externa kontakter och där du blir spindeln i nätet. Du kan leverera resultat och hålla deadlines. För att trivas med arbetsuppgifterna är det viktigt att vara serviceinriktad och flexibel och snabbt kunna hitta lösningar på de varierande behov och frågeställningar som uppstår på företaget. Som person är du positiv, öppen och social. Vi söker dig som är självgående och initiativrik.

Mer om tjänsten

Detta är en direktrekrytering där vi på Andara Group tar hand om hela rekryteringsprocessen och du blir sedan anställd direkt hos Cookin Food Sweden AB.
  • Tillsättning: omgående
  • Omfattning: heltid
  • Placering: Sigtuna, Arlanda
Vid frågor är du välkommen att kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andaragroup.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Linda Gadd
Telefon 0720199209
Email Mejla Linda Gadd
Område Sigtuna
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 juni 2022 (15 dagar kvar)